Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kedves kollega, biztonsag kedveert nezd meg ezt a februari chartot, akkoriban tettem fel. . https://imgur.com/a/o0MaJfz . Ugye vilagos, hogy nekem legalabbis ebben igazam volt. Ez maris eggyel tobb, mint ahanyszor te eltalaltad az iranyt a 4IG charton. . A masik teny az, hogy a nagy tavalyi felfutas es lelkesedes mogott nem allt semmifele 4IG teljesitmeny. Az egyszeruen a fidesz-allami bankokbol szarmazo hatalmas kolcsonok penzebol szarmazo, rosszul befektetett akviziciokra ment el, es teljesen alaptalan lelkesedes vitte fel oda az 5000-es csucsra az arfolyamaot. Meg persze a propaganda. . A harmadik teny, hogy azota kiderult, hogy 4IG keptelen fizetni a hatalmas adossag-szolgalat kamat es torlesztesi banki terheit. A termelt profit nincs harmada sem annak, amekkora az eves banki adossagteher. , Igy aztan most azon spekulalnak, hogyan lehet azt is hitelbol, vagy kotveny kibocsatasbol azt fedezni. Igen, 4IG csodbe fog menni. Meg nem ezen az oszon, de meglepoen hamar.
Napi 60-100 millio forgalomból neti szinten kb 250 000 db reszveny cserél gazdat , értem én hogy egy páran shortolnak és a "kicsi" közkédhányad miatt tehetik ...
esésben eltünik :)Az tse veszi észre mindig uygan azt mondja közben egyre lejjebb az árfolyam :) majd 800ft-nál is azt mondja hogy hülyeségeket beszélünk és nem vesz tudomást róla hogy elkopott a pénze.
miből szűrted le hoyg veszik ezt a papírt a kamu 1000db-os tételek amikre ráöntik véletlen :) Broker cégen kivül jó ha 10 ember ránéz erre a részvényre :)
Locsi Fecsi megint talált ezer milliárdot amit el akartak lopni? Valami űr cucc! Jól olvastam? Ez a fickó egy régész! Mennyit ásott ki lb már 5000 milliárdot,amit el akarnak lopni! Ez már a vicc kategória. És csak locsog és locsog!
Károgó varjak! Bombasztikus hírem van számotokra. Megbízható forrásból tudjuk, egyre több állami intézmény köztük már minisztérium nem fizeti ki a beszállítóit nincs pénz. Május közepe óta csak a pár 10e-es számlákat utalják. És ez miért jó nektek, mert új javaslat van: a NERes cégek havonta több tízmilliárdot fizetnek adót, ha szétverik őket akkor még annyit se. Idén sőt akar jövő tavaszig nem fognak hozzájuk nyúlni. Tehát, szerencsések vagytok Károgó Varjak, akár jövő tavaszig adhatjátok a papírt, akár egészen egy forintig.( Pompi jöhet megint a csőddel ) a shortosok is szerencsések ők is adhatják, Ja bocs azok itt nincsnek! Addig meg szépen eldolgozgatnak a cégek. Hajrá
Miért veszik a 4ig HA ennek a papírnak tényleg vége.Teli van adósággal , ellenőrzések és szankciók sokasága várható talán!! (konkrétum eddig még nem történt ) de a következő pénzügyi jelentés talán jó lesz Hetente Kb. 250.000 db papír cserél gazdát. Az építő válaszokat előre is köszönöm :)
Az a baj, hogy az autó Wallis - ban is komoly tételt vettem az elmúlt hónapokban, amit szintén, egyelőre rossz döntés talán, ott is feel a topikgazda, kitilt, legyen !!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...