Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem lesz semmi . Lesz egy 3570 feletti záró ! Az érdeklődést fent kell tartani . Hirtelen kell lenyomni az árfolyamot amikor nem várná más ,ami leesik az csak az övék lehessen .
Reggel óta van 3500-on dugó , csak azért hogy ne menjen az alá. De nap végére mondok kb 3570-t DE nem csodálkoznék ha 3600 felett lenne . A tévedés jogát fent tartom ! Legyen néha Zoli4444-nek is igaza . Van véleménye és ki is áll érte . Ezt tisztelem benne !
Az elején gondoltam itt okosabb emberek vannak mint én lesz kitől tanulni . Valahogy itt is csak a felesleges feszültség van nem pedig érdemi gondolat csere
Mindenki hallgathat arra akire szeretne .Ez egy fòrum ahol a véleményedet elmondhatod.Ha nem írod le senki nem fogja tudni mi a véleményed.Te minek írsz fel ide?Mert van véleményed és szeretnéd ezt utkoztetni vagy más véleményét meghallgatni nem ?
ok bocsánat elolvastam . De folyamatosan lefelé beszéled at árfolyamot . Ok esett sokat ,igaz . De gondolod a folyamatos negatív hozzáállásoddal lejjebb fog menni ? te egy ilyen inverz-feel vagy már bocsánat .
VaLaci remélem már meg van miért nem írom le mindenkinek aki kérdezz .Neked érthető volt a dolog és nem volt régen hogy leírtam .Erre mit kérdez ?? Mi a célom ? 😆😆😆😆.
Igen ég a pénzem mert elkövettem egy hibát . De kellett ez a hiba ,hogy tanuljak belőle . Azért mert én hülye voltam azért én vagyok. a hibás . Nekem az a célom ,hogy pénzt keressek itt és várom ,hogy megint 4500 felett legyen legalább . NEKED MI ITT A CÉLOD ? mi az ami hajt itt?
Tegnap mindenki temette ezt a részvényt ! Ő azt mondta hogy vissza fog menni csak beszállt egy nagyobb befektető . Igaza lett ? Igen ? Lassan fog helyre állni a részvény árfolyama ? Igen . Te korábban mondtad már túl lett húzva ,abban meg neked lett igazad
Most neki állsz majd glòriat gyártani hogy milyen bölcs volt feel mert tegnap annyit mondott hogy 3600 felett lesz ? Ég a pénzed és még hálás is vagy érte ?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...