Rendben. :) - De azért tegyünk különbséget egy indok nélküli ár beírása (beböfögés ami vagy bejön vagy nem) és egy TA által megalapozott, berajzolt, megmutatott célár és annak teljesülése között. - A célárhoz két kereskedési tanácsot is adtam. 1. Célár előtt egyel zárni a pozit. 2. Követő stoppal hagyni hadd menjen, ameddig akar. Ezeket bárki alkalmazhatta idegrendszere, kockázat tűrése és pénztárcája szerint. És még van több kereskedési technikai is ez ügyben. Mindenki úgy dönt, ahogy akar. Dönthettek másképpen is. Én csak lehetőséget mutattam, ráadásul olyat aminek nagyon nagy volt a profit termelő esélye. - Szerintem nincs azzal baj, ha egy TA elemzés teljesül. Kárt nem okoz. Ellenben egy rossz TA elemzéssel lehet kárt okozni. Épp elég felelősség - számomra - célárat beírni. Egy kezeden megszámolhatod hány célárat írtam be lekereskedhetőnek. - Azzal sincs baj, hogy "tudtuk h az életben még lesz 463" vagy "lesz még 500". Csak ebből egy fontos dolog hiányzik a: MIKOR? Mindig mindenkit az érdekel, hogy MIKOR lesz meg az általa áhított, várt árfolyam. Még az ezres bulisokat is érdekli és rendszeresen be is írnak időpont várakozásokat, hogy mikor lesz 1000. - Számos oka lehet még, hogy miért hasznos időben megtudni, hogy mikor lesz adott helyen az árfolyam. Béke! :)
724-es papírom van nekem is. Nyugodt vagyok, mint az iszap, vagy a nyúl a hurokban, ha az jobban tetszik. A türelmes várakozáson kívül szerintem nincs dolog az Opus papírokkal. Sokaknak pont ez nem megy. De majd meglátjuk.
OPUS Global Nyrt.