Ez egy ilyen részvény majd egy két hónap múlva… Jön egy hatalmas cél ár… Én is többet vártam, de még bevásárolunk ezen az áron is..: Amikor más részvény szakadni fog a választások miatt, Ez akkor is csak fölfelé fog menni mert ennek kurva mindegy melyik párt nyeri a választást!!!! Nagyon nagy jövő van előtte… Épül lassan az árfolyam és ez a fontos
Gondolom aki engem - szólt, Az vagy alatta vagy lemaradt az olcsó bevásárlási lehetőségről… Üzenem neki hogy vegyél ma és pénzt fogsz keresni!!!! Kis csávó nem fog lejjebb menni
Be is igazolódott amit tegnap irtam… Nem csak a jelentés erős hanem az idei év is jó lessz… Plusz még ez politikamentes papír!! Nem is értem eddig hogy tudták ezen a szinten tartani az árfolyamot….
Gratulálok minden tulajdonosnak, azt hiszem, bejött a megérzésem. Szerintem a lehető legjobb helyen van a pénzünk. A cégvezetésnek pedig külön köszönöm azt a hallatlan korrektséget, amit mind kommunikációban, mind fejlődésben, mind az összes többi területen tapasztalhatunk és ami SAJNOS a magyar tőzsde szereplőinek döntő többségére igencsak nem jellemző. Csak így tovább, előre!!! :)
DUNAHOUSE részvény