A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Igen, ez jó jel, itt gyűjtik valakik keményen. Valószínűleg nem volt eladó már a múltkor és akkor ugrott egyet, de mivel nem volt érdeke a gyűjtőnek még az indítás, így szépen vissza is csorgott.. (talán még rá is segítettek, bár nem néztem folyamatosan).
Hát a Fidesz az utolsó 4-5 évben katasztrófa, amit művel (szerintem 2020-ig gazdaságilag teljesen rendben voltunk, a soft dolgok meg szerintem sokkal kisebb hatással vannak az emberek életére, mint, hogy rendben megy a gazdaság, van-e pénz fejlesztésre reálbérnövekedést stb.); de MP személyisége olyan, hogy ha a privát életben kellene vele bármit csinálnom, vagy bármit rábíznom, akkor biztos nem tenném és keresném, hol a kijárat. Aki kormányváltást akar, de nem akarja szembeköpni magát, annak elég nehéz dolgva van most. Wabi és CIG részvényben van majdnem 30M-em összesen, nem vagyok boldog a fenyegetőzések miatt.
Ez meg a másik, de inkább az emberi kapzsiság, hogy 2 nap alatt akar 50%ot keresni. MOLban is megy a sírás 1 hónap alatti 40% emelkedés után, hogy korrigál..
Ezért is veszélyes, amikor a Portfolio beírja a tutit, hogy mekkora emelkedés lesz egy részvénynél. Rohannak oda többen is (talán a Masterplast volt az utolsó tuti ötlet) és után miután nem emelkedik, bedobják és visszamegy az árfolyam.
Szerintem ez várható rövidtávra, h a felhúzásokban néhányan csökkentenek/kiszállnak a választás előtt. Q4 mozgathatja még meg. Aztán választás után majd visszajönnek a szórók.
Az elmúlt 1 hónapban egy 5%-os sávon belül volt a papír, most 2%-kal van feljebb, mint 1 hónapja, miközben a hsz-ek alapján már többször kitört, megindult, bedugitátták, nyomják le, lekötik stb. Konkrétan a valóság az, hogy semmi de semmi nem történt, kis forgalom mellett oldalazunk (jelenleg!). /Hosszútávon felfelé várom - csak kretának írom ide/
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link