Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hosszabbtávon a részvénypiacok FELFELE mennnek mindig. TÉNY Vannak évek amikor nem, vagy csak oldalaznak széles értékekben. TÉNY! Magyar részvények célárait emelték folyamatosan TÉNY Nem mondanám extrém drágának egyik bluet sem TÉNY Ami bekavarhat majd a 2026-os választások. Lehet rettegni, azt te szereted mindig, hoszabbtábra nem gondolsz
Lujoska! Igen aranybánya volt. Miért nem mondja még lesz is 10évig, és jön 200.000Bux? Kosto tudja. El kellett volna adni összes ingatlant, kocsit, használt Nike cipőt es betolni Lujoska családnak. Nem kéne fórumon sem lenni, csak Bahamákom szívaet szívni, és meztelen csajokkal legyeztetni magát. Én mondjuk biztos nem írnék minden nap fórumon ilyen tudással, nyerőkkel, háromszorozva.
Értem én, hogy a portfolio megnézi utólag milyen jó volt a piac. Ott voltam minden jövőbe tekintő előadásukon, ahol mindig az volt a szöveg, nehéz helyzetben vannak tanácsot adni, egymást kérdezik ki mit preferál, mit kell venni. Még maga a porfolio vezér is kéri az alapkezőket, konkrétan mibe lehet fektetni a piacokon., mi lesz Allampapírral. Semmi mást nem kell csinàlni. Csak azt mondani, olyan jól láthato hogy minden triplázni fog, mindenki vegyen mindent amit lát, és elér. Kosto és Lujos is tudta
Idén január-február körül volt az első nagy kamatu lejárat. Nem 16, hanem 19%. És holnap jön az utolsó nagy, 2028L kifizetése. Itt kb 10kontit nem tudok eladni. Nem hogy 5lakás árát. Biztos nem fog a nullás forgalmú piacra tenni. Ráadásul itt nyomják a nagyon egyszerű piac mellett az Orbán takarodj, Államcsőd lesz, befagyasztják a pénzeket, 500lesz a dollar/euro. Mindenüket átforgatfak devizába, menekülnek innen olyan rossz itt minden, Qrmány, Qrbán, Árad a Tisza, Fosrintoznak, es minden nagyon rossz, innen menekülni kell, de közben Buxon és OTPn háromszoroznak, meg minden nagyon egyszerű itt a BÉTen, csak venni kell. Itt mindenki hülye?
Nekem is volt 16%-os papírom, de amikor tavaly ősszel kifutott, elkezdtem hatizni....azóta meg háromszoroztam a tőkémet... ezt egy állampapír sem tudja.... persze ehhez ki be kellett ugrálnom, long és short ahogy adta magát...szóval lehet így is meg úgy is...minden csak emberfüggő....
Mondjuk nekem meg az volt az egyszerű, hogy megvettem 18-19%os Állampapírt, és minden nap néztem az emelkedő számlát. Mindig egyenletesen fel. Holnap is rekord kamatot fizet ki, közben bejárom a világot, utazom minden hónapban, minden második hónapban kb Nekem ez volt egyszerű. Nem mindenki ért így a tőzsdéhez, én elismerem. Béna vagyok
Orosz Ukrán háború, 450re szaladó dollár, 425re szaladó HUF, 3éve Államcsődőznek, Bèkekölcsön dumákat nyomnak nekem, Állampapírom beragad, gondolták közben meg a részvényük egekben megy Maggyar Allamcsőd mellett. Igen, pofon egyszerű volt látom, de nekem ninek nyomták a nem fizetik ki az állampapír kamatainat egész fórumon? Gondolták nekik közben 3szorozni fog Bux és OTP? Nemigen értem. Nekem kamatfizetèsig nyomták a nem fizetik ki a kamatokat meglátod, befagyasztják a betétet akkora a kaki, magas államadósság, negatív GDP, 22% infláció. Sber bank csődbe megy közben, és majdnem Raiffeisen is. Tankok szaladgálnak az utcán, a határon át, viszik a tehervonatok, katonai konvojok vonulnak. Megtámadják Izraelt. Pont repjegy foglalásom volt Telavivba. Törlik a járatom rakétázás, bombázás miatt. Egymásnak esik Irak-Irán, palesztinok pusztítjak egymást. Védelmi minisztetek, Ursula szaladgál ikrajnáva. Lengyelországba rakéta becsapódás. Francia ország fegyverkezik. És a világ legegyszerűbb dolga volt triplázni. Csak venni, whiskeyt szűrcsölni közben, meg jó szivart szívni. Kosto megmondta a receptet. Igaz párszor beírta Lujoska na jöhet korrekció, és esés.. nem jött, de kurca egyszerű volt pénzt keresni.
Újabb oktatás, milyen egyszerű volt, ennél egyszerűbb nem is lehetett volna. Soha ilyen egyszerű nem lesz. Tudjuk, Kosto és Lujoska megmondta, venni venni venni. Fantázia kell, nem tudás. Értjük. Hàny évig fogjuk hallgatni még ezt?
Ha kérhetem ne szabd meg mit zárjak be. Mivel nem látok shortot, nincs mit írni oda most, ha làtok, írok oda. Nem vagyok pesszimista, inkább realistának mondanám magam. A híreket nem én írtam, ami linkrlve van. -1%os napon sehol nincs. Pluszban minden nap oktatás, koosztás, elzavarás can. Milyen alapon? Veszel hatit, Buxot? Nem.. Én sem küldelek el
Na ja pesszimista ember ne tőzsdézen! Lehet bezárni a short topicot, meg ezt is? Semmi értelme már régóta. Amugy 1-1%-t havonta meg lehet keresni, nyugodtabb piacokon. Igen, egyelőre ilyenek a piacok. Rövid, de heves esésket követően. LONG van még!(3.5 éve)
2010óta ezt mondják. Végh Richárddal azemélyesen beszélgettem, mindig ezt erőltette. Aztán mindenki döntse el mennyire változott a BÉT 2010óta, az árfolyam emelkedésen kívül. Én elmondom, itt elszegényedés van, nem tőzsdére pénz
otp örökké tartó srv megöli a kereskedést nyugat esik erre beáll 28300 re 4-5000 db-al miért nem lehet ezt az srv-t 1 nap alatt lerendezni könyvépítéses ajánlattal
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!