Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
„A befektetők továbbra is növekedési sztorit látnak az OTP-ben” - húzta alá Csányi Péter, hozzátette: „bízom benne, hogy még idén be tudunk jelenteni egy új bankvásárlást.”economix esetleg nem az SRV bankot tisztelt bét mnb be lehetne már fejezni ezt a cirkuszt ?
3. péntekig megint a giga long alapok veszik utulsó héten lehetne egy kis esés de akkor a szar hírre is long alapok veszik ha meg jó hír akkor mind a kettő
Amúgy írtam meglesz már 100K, nincs meglepi, csak rém uncsi. A tegnap előtti 22kontraktus hati forgalom is mitatja, utolso kötes 13.28kor volt aznap a 17.05ig tartó piacon. Nekem mindegy. Mehet a mindennek megerőszakolása. Kosto megírta, fantázia kell ide. Az megy, fantázia
Valami felreértés lehet. Ahogy megnyíllt shortosok kulbja pont 20% esés volt utána Buxban. Mindig nincs eses, ahogy emelkedes is megszakad néha. Kosto ezt nem mondta? Csodalkozom. Shortosok klubjában 20%os eses óra nincs érfemi bejegyzés. Szerintem jól működött, de nem kell egyet érteni. Cső látassal nem tudok mit kezdeni. Venni kell, venni lellen kívül mast nem ismer
Majd kiderül mikor döglik bele a nép, és jön a kartyavár. Eddig kezdődött, hogy a sajtokat nem tudták megvenni, aztán a pékárút, most már zöldség gyümölcs tojást sem. Meglátjuk meddig mehet a lufi fújás.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!