Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nagy forgalommal esett és napi aljon zárt. Mit szoktak mondani erre a tapasztalt tőzsdések? Hát azt hogy valószínűleg tovább esik. 1 623.7619-nál van a legközelebbi long certi kiütési ára. Ha már eddig lejött, szerintem azt nem fogja kihagyni.
Nekem D1-W1-M1 charton is belépési zónát mutat ezért záróban vettem. Meglátjuk mi sül ki belőle. Hozam kockázat alapján is itt már érdemes gyűjtögetni szerintem.
1 napos időtávon a végén mindenkinek igaza lett, legyen az long, short, stagnálás (hullámzás a semmiben). Alt.: Hogy legyen egy short alternatíva is, amennyiben végetért a C (nagyobb tf-en 2-es), akkor most alakulhat az első 5 subhullám vége lefele. A 2-es igaz alacsonyabban fordult, mint kellett volna, de az is igaz, hogy eddig is gyenge volt a BUX, szóval, ahogy kinéz a mai napos gyertya, akár reális is lehet.
Ne sajnáld a bukót, az velejárója a kereskedésnek, a lényeg az hogy minden hónap végén több legyen a nyereség mint a veszteség. Ezért nem szabad nagyot bukni, mert az könnyen a tőzsdei pályafutás végét jelenti. Én ma bukóban vagyok, de ha a reggeli nagy bukót is számolom is, több mint 1 évig minden kereskedési napon kellene mindig ekkorát buknom, hogy lenulláztam magam. Viszont ha beragadok egy rossz poziba, akkor elég néhány hét. És a nagy bukóval az a baj, azt már nehéz elengedni, ott már jön a reménykedés, és általában a legrosszabbkor való eldobás. Az kikészíti az idegeket, pedig itt mindig nyugodtnak kell lenni. Utána nem mersz belépni, közben mindig vissza akarod nyerni amit elveszítettél. Igy jönnek az egyre rosszabb és rosszabb döntések.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!