Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Engem az elmúlt négy napban kétszer szopattak meg nagyon, pénteken a nyitó kamuleszúrással és ma a nyitó kamufelszúrással. Biztos vagyok benne, hogy a brókerek szórakoznak ezzel, mert 50-60 milliós forgalom mellett zavarták le ma is az egész 400 pontos emelkedést. Most már megvárom inkább, hogy mi a bánatot szeretnének, mert ezt kiolvasni már nem nagyon tudom.
Gyorsan számozgattam, valahol egy abc-ben jöhet le nálam 4 felé tartva, zártam is, hogy többet ne adjak vissza a piacnak, szóval mégis nyertem (vagy ahogy vesszük, hiszen lehetett volna több is). Ettől a long elképzelésem egyelőre nem változott, kicsivel lejjebb visszaszállnék.
Covid eppen csokkenoben a vilagban. Ma nagyot esett a vilagon tegnaprol az esetszam. Itthon is kb 200zal kevesebb, mint tegnap. Szept 01i tomeges teszten tul vagyunk, s szigoritast tudjuk, sot enyhult a hatar visegradiakkal
Te sehogyse látod, kicsi vagy még. Minden piacot befolyásolnak, ideje felnőni. Ha szépíteni akarjuk, a piac olyan demokrácia, ahol a szavazatokat tőke alapján súlyozzák. Hofi után szabadon: "Mutyi az, amiből engem kihagynak". Gondolom azt hitted idejössz tőzsdézni és habzsidőzsi lesz és majd nevetsz a plebsen. Itt komoly farkastörvények uralkodnak. Olyan az egész, mint a Hegylakó.
Írtam korábban, hogy nem szeretek napon belül ugrálni (igaz a február-márciusi nagy mozgásokban épp ez hozott), nincs is mindig rá időm figyelni, ezért igyekszek hosszabb távra kötni (ha a piac, meg a stop engedi). Most magasabban van a céláram, ezért nem dobtam. A kicsi tf szinten meg akkor rajzolgatok, ha időben mégis belefér, vagy épp nem történik semmi, illetve azért, hogy lássam nagyobb tf-en hol tarthat.
Meszics látod egyről beszélünk. Csak te csusztatott korrelációt mondasz én meg azt hogy a magyar illikvid piacon pár nagyszereplő a kintiektol elteroen alakitja a buxot ill komponenseit. Mert megtehetik. Rajzolják a grafikonjaikat. Persze közép távon meglesz a korreláció. Szoval mutyi van de... ezt kell lekereskedni
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!