Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Lazítás, lazítás lazítás, mintha az megoldás lenne mindenre. Minél többet lazítanak, annál kevesebb muníció marad. fogytán már a lőszer. Jegybnaki mérlegfőösszegek az egekben, kamatok nullán. Lassan ki lehet jelenteni, hogy elmentek a falig.
Hétfői véleményem még tartom "A héten rángatni fogják az indexeket de én pentekig emelkedést várok. A jegybankok, németek lazítást fontolgatnak már a héten. Némi emelkedessel kezd minden a héten arra rapakolnak egy csomóan shortokat de sztem pont ez fogja a hét közepén felhajtani az indexeket. Pénteken otp gyors lesz. Ez a hétre a szubjektív véleményem de a pánik még nem csengett le. Bár láttunk már olyat hogy egy negativ helyzethez is hozzá tud szokni a tőzsde és már immunis lesz az újabb rossz hirkere"
Most úgy érzem, hogy a világon megint arra számítanak, hogy az indexek pikk pakk kiheverik ezt a heves korrekciót, és mehet tovább az ATH minden nap. sztem ez hatalmas tévedés. Vsz, amit kaptak a piacok az egy komoly seb, most. Személy szerint újra a low közelébe várom az indexeket még márciusban
öh nem a beker áron van már bent hanem realizálták a nyerőmet és a tegnapi eladási áron (?), vagyis magasabban került be 40780 40300-nál nyitottam még tartva a 40200 mellettivel még
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!