Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem gond, azt hittem nekem címezted. Simán belelátok még 2 évet a bikába, korrekcióval, oda kell figyelni, mert a hangulat nagyon megtépheti még felfelé a piacokat. . Közben olaj klimaxol, de a hetes kép még talán nem teljes, lehet megáll egy két nap korrekcióra csúcs előtt. Naposon holnap-holnap után jöhet egy lefelé kör, vagy oldalazás. Napos alatt vételi klimax, napos záróval elérheti szintén a túlvett állapotot.
Theresa May: a Brexit további halasztására van szükség MTI 2019. április 2., 19:48 Theresa May szerint a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) további halasztására van szükség annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a megállapodás nélküli kilépés az Európai Unióból.
Nem érdekelnek az elemzők, bemondták, mindenki megijedt, a történelem legnagyobb short állománya épült ki az USA-ban, mostanra már látható, hogy mi az emelkedés alapja. Az indikátorokat nézem, kis és nagy tf-n és várom a megerősítést. Néha írok ide setupot, elképzelést, abból lemérhető, hogy mennyire talál vagy sem.
Nincs az az elemző, sőt már laikus átlagember se, aki ne tudná, hogy a vége felé közeledik....csapbol is ez folyik minden héten, hogy a történelem leghosszabb bikaja de nem tarthat örökké....pont ezért lehet még mindig életben. Nagyon óvatosak az emberek. Jó példa ra biztosítós ügyfeleim: enyéim többsége egyre kisebb részvény arányban vannak...a lakossági csucs nagyon megtévesztő: ugyanaz a berakott tőke 3* értéket mutat most, mert annyit emelkedett pl bux
Rengeteg probléma van, de nem ez mozgatja a piacokat, hanem a tömeg hangulata, az pedig jelenleg még nagyon optimista. Szerintem extrém szinteket is elértünk már, erre példa lehet az OTP két hete hétfői mozgása, de lehet erre találni máshol is, más példákat. Van ahol már vége és kiábrándulás van (pl Bitcoin), van ahol meglepetés mozgás (EUR/HUF) és van ahol még semmi, csak emelkedés, kisebb korrekciókkal. A charton még nincs jele a fordulatnak. Eddig - korábbi esések - minden piacon azzal a problémával néztek szembe, hogy a magasabb tf-k még nem voltak készen egy nagyobb fordulatra, az indikátorok bullishak maradtak, voltak. Jelenleg van egy lehetőség (pl SP), hogy egy hetes, havi fordulat létrejöjjön, ehhez fordulós gyertyakombináció kell, új high nélkül! DE! A napos tf még nem csatlakozott ehhez az együttálláshoz, nélküle pedig nem lehet arra gondolni, hogy vége a bullish hangulatnak. Bux, OTP bullish, bull flag, korrekciós lefelé mozgás (eddig) - új ATH mindkettő esetében nagy realitással rendelkezik. OTP esetében a záróban elvileg kritikus szint tört, azaz flat jött le, ez alapján a nagy esély az új high, ez pedig viszi az Buxot is. Richter, hetes bear flag, a minimális korrekciós szintre sem tud (tudott) eddig visszakúszni, pedig jó pár napja próbálkozik. Trade the number, not your dreams! - szóval ki kell várni! Timing! Timing! Timing! (egyébként szerintem is a vége felé vagyunk, de hogy meddig nyúlik azt nem tudom)
Én jól tudom hogy romlik és egy éve várom a medvét Sőt 2016 ban is úgy gondoltam hogy végre itt a medve és én is csak felhívtam a figyelmet a tényekre. A tény hogy Bux ath-n és az amerikai indexek rémhírek közepette is zabolátlan emelkednek. Tény hogy a Boeing igen rossz hírekre sem esett annyit mint egy medve piacon esne ha nem kifejezetten bika piaci viselkedést produkál És ez pedig elég jó indikátor
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!