Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Tulbeszeltuk szerintem,en nem szeretnelek meggyozni az igazamrol,csak megmutattam az erem masik oldalat,ugyanis a konjunktura romlik,ez teny,nem vizio...
Baromi sokat ér egy aukció kiragadasa... én úgy tudom, az alapkamatok erősen összefüggnek az egyéb kamatokkal és globálisan érdemes szemlélni a folyamatokat főleg egy bika piac végét?
Így van! Pontosan mindig ez volt jellemző a válságok elején, hogy az alapok készpénz hegyeken ültek :ppp Neeem, a partvonalon lévő pénz véletlenül se munició a további emelkedéshez....;)
A forgalom nélküli emelkedés épp nem a túlhevülés jele, ne beszéljünk már zöldségeket.... a klimaxos emelkedés mindig nagy forgalmú: van is egy olyan mondás hogy a forgalom öli meg a trendet vagyis amikor már mindenki beszáll és elfogy az újabb beszálló, nem marad a partvonalon pénz
Én nem az alapkamatokról beszéltem hiszen azt nem a piac árazza, ellentétben az állampapírokkal. Javaslom nézd meg a ma délelőtti 6 és 12 hónapos spanyol kötvényaukciót. Szerinted Spanyolország olyan jó gazdasági fundamentumokkal rendelkezik, hogy még nekem kell fizetni azért hogy eladósíthassam őket? Szerintem nem...
Persze,csak kozben minden konjunktura adat diszkret recessziot araz,a novekedesi kilatasokat visszavagjak es a 3 honapja meg massziv szigoritast kommunikalo FED azon gondolkodik,hogy lehet megis csak vagni kene,mert az USA cegek szanaszet vannak adosodva es az eros USD igencsak faj nekik. Alapok csucs cash allomanyon ulnek es hetek ota forgalom nelkul emelkedunk...de nyilvan minden annyit er,amennyit fizetnek erte,ez is egy nezopont.
Igen, a magyar piacon van ilyen. Bár OTP arazasa pe alapon historikusan átlagos....és középtávon nem a magyar eufória szintje adja meg az irányt. A globális piacok igen távol vannak az eufóriátol, elég megnézni a kínai index értékét vagy az amerikai és a német kis papírokat vagy akár az osztrák kis papírokat
Az eufória a piac széles rétegének 30 körüli pe-je. Ha csak ezt az egy mutatót nézzük. Ha alap kamatot nézzük, akkor USA szerinted 2010-ben euforiaban volt , és épp mostanában erosen csökken az eufória ;) ugyanis jó ideje kamatot emelnek ;)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!