Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
USA indexeket felhúzták. SP-t visszahúzták, támadja a 2800-at. https://invst.ly/a96a3 Dax futit felhúzták a 11600-as ellenállási zónába. Korábban úgy gondoltam, ha feljön mégegyszer 11600-ra, akkor shortot nyitok. De most meg úgy néznek ki az USA indexek is, mintha felfelé akarnának menetelni.
Hat kivancsi vagyok meglesz-e.. az kb. 40500. Nalam is beleferne egy B. hullam oda, de nem latom meg mire menne le. Majd kiderul. En zarobol hoztam 640rol egy kis longot
Zárás nem zavar, a bét nem normális piac (nyitás sem fog). . A 10 utáni eseményekre vagyok kíváncsi. OTP és Richter találgatás volt (illetve nekik ott volt egy szinte biztos szint, amit bármilyen körülmények között elérnek bull vs bear). . A jelölt szintek egy minimális elvárási szintet jelöltek, melyek bear scennárióban is elérhetőek. . Richter long jelet adott h1-n (benne), a kérdés, hogy a magasabb tf berántása ma sikeres lesz-e. OTP határeset, a tf-ek egymásnak nem mondanak ellen, de ki vannak feszítve. . SP mégiscsak trükkös lesz? Még mindig belefér, bár az egy másik piac, másik mutató. . OTP heti gyertya zavar, shooting star, de nem szokott így zárni egy trendet, visszazárták a sávba, certit sem szedték ki, lehet lesz ott egy csavar. . Bux: sárga zóna jó eséllyel meglesz, talán nyitó órában.
Tegnapi esti chartodbol kizart fel a dobozbol, az otp es richter is meghaladta zaroban. Lefordulast varsz reggel chartod alapjan, vagy benne egy kis tures, vagy felul irta es mehet fel?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!