Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
https://invst.ly/9wgnx SP eseget. 15 percesen a 200 gyertyás alá ért. Csak meg kellene nézni azt a 2600-at. Mire ezt írom, még intenzívebben elkezdett beszakadni.
Most értem vissza ingatlan bizniszből. Suyen kollegának jár a gratuláció, még ha én is longban voltam ma, nála nagyobb volt a hit, és reggel napi aljon mondta megyünk fel. Én is éreztem, hogy felül teljesítünk ,meg lépünk ki a rangeből, de el kellett mennem, így is örültem ilyen nyugat mellett a pozitív long zárásnak. Szóval Suyen kapott ma egy plusz pontot tőlem :)
DAX egyelőre csak fintorogva követi az SP esését....még nem akar igazán esni...tehát még az emberek többsége bízik a további felfelé menetelben Németoszrágban
Mindenesetre a KT kitágult, 250 et ment a reál és csak 130 at a hati
Törölt felhasználó2019. 01. 28. 14:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Gyors mozgás, majd lassú mozgás, nekem irányváltásnak és korrekciónak tűnik, a gyors mozgásoknak az esetek legnagyobb részében van egy párja (Elliott oldaláról C vagy 3.).ű Ezért gondolom, hogy lehet meglepetés is.
Persze mindenre fel kell készülni de egyenlőre a fő bluek felfelé léptek ki a rangeből és még van szufla.
Törölt felhasználó2019. 01. 28. 13:38
csak egy gondolat: Érdemes megnézni mindig a másik oldalt is, főleg, ha nem akar menni, hogy nem azért nem megy-e, mert a másik irányba áll át. Lehet, hogy nem, de az biztos, hogy nem szabad 100%-osan elköteleződni egyik irányba sem.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!