Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Az nem baj, ha szerencséje van az embernek, csak másoknak is adni kell belőle. :) Én 1-2 éve úgy dolgozom, hogy mindig kicsit kevesebb órát számlázok, mint amit valójában dolgozok. Így a karma folyamatosan vissza akarja adni, így egyre több jól fizető melóm van. Szóval működik. :)
Az ötlet jó. Lehet be kellene vezetni. De néha mások is beszállnak. És olyankor megy a ereszd el a hajam. Egyébként meg igen Karma, mostanában annyiszor volt szerencsém, hogy valahogy vissza kellett adni. Éreztem is hogy túl sokszor csak azért volt nyerőm, mert szerencsém volt. Hát most ez visszafele sült el. Sajna a kereskedési stratégiámba vissza kellett vennem a shortot, még akkor is ha úgy éreztem nem jó ötlet. És az élet bebizonyította, hogy rossz ötlet volt. Most már sokkal jobb pozícióba lennék. Sőőőt akár nyerőben is kiszállhatnék. Gebasz
Miert nem hagytok ki Mindenkit és egymást között random módon kisebb nagyobb összegeket egymásnak adtok...hó végén meg megnézitek több a lové-e mint hó elején? nincs semmiféle díj de jó a hangulat...
De el kellett adnom, most már csak 890 nél menne el a többség. Az meg még egy 500 ft db-onként. Még akkor is ha fáj. De inkább kicsit fájjon, semmin nagyon.
Ha szándékos az egész akkor azzal égetik magukat... Ha nem szándékos akkor meg azzal égeti magát ez a cég.....(lehet a takarítónőre bízták az árjegyző működését de szegény pont ehhez nem ért.MÉG...)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!