Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szerintem azért nem követjük egymást mert nagy az egónk, én úgy érzem jobban kereskedek mint Hathor, _fm úgy érzi jobban kereskedik mint én, Hathor meg úgy érzi, mindkettőnknél jobban kereskedik. És megvalósult a pszichologikusok álma, sok kiegyensúlyozott, de közben enyhén nárcisztikus személy adja egymásnak a tanácsot, úgy hogy senki sem fogadja meg a másét :-) Remélem kiérződik a vicc, és az irónia az írsaimból :-) Múltkor kaptam a fejemre, hogy csak a nyereségeimet írom, be, (bár akkor csak az volt) Most direktbe csak a veszteségeimet írom be (Ja, bocs, mostanában csak ez van :-))
Nem nagyon tapasztaltam ilyent, belépési pont elött fel osztod a 20-30 kontit 2-3 részre akkor tuti, hogy megkapod, mégha éppen hogy felszúr. Többel nem érdemes, kivéve ha momentum tradet csinálsz szerintem....
:D Persze, így van. De ha nagy tételben akarsz, venni, eladni, az nem árt, ha van egy-két balek, hm? Anno kérték, hogy ne írjam ki a mozgást a blogra kisebb tf-n, mert a nagyobb (mennyiségű) belépést bezavarja (én nem tapasztaltam ilyet, de most nagyon kicsi a hati forgalma).
Hát hallod, kemény helyzetbe vagy. A DAX bazi erős, most csinálja amit régebben írtam, az usa és a DAX korrelál, és a DAX az utobbi fél év elmaradását most hozza be, ezért volt pl. tegnap is, hogy az snp esett mikor a DAx vigan pluszba volt. Hát igen a Kinai-amcsi törte lehet, hogy a németeket jobban megviselte, most árazzák ki a DAX-ból. Pluszba a Brexit elmaradásának a lehetősége is ide irányította a befektetők figyelmét. Az amcsikat ez nem érinti. És még ha Trumpék megegyeznek a falról, és vége lesz a kényszerszabadságolások-nak az még dobna egy 2-3% ot, most már azért a demokratákon is nagyobb a nyomás. Kemény helyzetben vagy, nem irigyellek. Az előző jó sorozatodból maradt még valami a nyerőből?
nem. Rögtön írom. Nem szoktam észrevenni követést. Általában mindig egyedül ügyködöm hatiban. Most sem vett senki más azóta vagy egy valaki talán 840en 1kontit
Ha ennyire kicsi a forgalom a hatiban, nem vetted még észre, hogy esetleg a beírásaidat megpróbálják követni? Vagy eleve csak sokkal később írod ki, hogy mit csinálsz?
Persze megy a gyűjtögetés, de attól még ha kicsit emelkedik a mol ricsi kicsit azt otp-n már csak 20at emelnek meg is van a bux célár, meglátjuk hogy a nagyok is így gondolják e 😀
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!