Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szívesen fogadnék rá, hogy nem lesz az :D, egész jó esélyeim lennének. Régen játszottunk ilyet, nos a tippem 40870+-50 HUF, Bux. Erre nem fogadnék, hogy eltalálom,
:) semmi extra csak 15 percesen a belső pivotot le köll tesztelni a komoly zakó elött 41123-nál. Persze ha komoly zakó lesz. Egyenlőre long a fő trend :)
Ott van nekem az a verzió, hogy visszamászik 41K környékére, mert most csak b hullám jött le, az m15 túl kicsi lehet a buxhoz, h1 alapján erre tenném a voksot. Nem néztem hozzá indikátort, mert nem kereskedem, ott lehet mondana valamit a rendszer.
Nem kerestem a longot, valami félreértettél! "#56365Bux m15 bull flat, mit szólsz? (az én gyomrom nem venné be)" "#56371Én itt nem longolnám, a short meg nálam korai. Extrém felállásban megvan a tető (c), akkor irány 39k környéke." Sáv alja megfogja, kérdés mennyi időre.
Na most ebből mit vársz? Mert én emlékeztem, hogy mondtad, hogy estére szívás lehet a longosoknak, azért is adtam, de Te longot kerestél, Bull Flaggel..
TE szinten veszel, adsz, én jelet keresem, majd utána. Közben javult a teljesítményem az elmúlt napok után 25%-kal kisebb a tévedésem, már csak 60 pont, alakul. https://www.tradingview.com/x/6Jkgn6Jc
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!