Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Elofordul.. legalabb ML papirotok most jol megy fel. En is beszalltam ma, csak harmadik meszibe. Opus kirazott fuzios hir utani csokkenesben. Ma vettem lent appot, kitort, eddig jo
Én nem értem ezt a kiakadást mert ha esik a piac vehemensen teszi ahogy kell egy esésnek lenni. Aktiválódnak stopok és meg nagyobbat esik. Ha emelkedik szépen rakja ki lassan komótosan a zöld napokat mi itt a baj? Ilyen a piaci mozgás csak az volt a baj hozzá szoktunk hogy az esést meg kell venni ezért szívtunk már aki. De ha egy kicsit távolabbról nézitek az sp grafikonját nincs itt olyan oltári nagy baj. Ez az én véleményem várom a mínuszokat... :))
Annyi, ha megakad elozo teto alaltt az emelkedes 41600koruli ATH es itt 39K kozott valahol, es elesen lefordul, akkor elliottot fogok nezni le. Ugy mint 41600ATH nulla indulo pont, 34500as nyari alj az egyes, es most kettes fel. Ez mehet 23.6%os fiboig fel akar... De meg nem fiboztsm fel ezt a 41600-34500as esest. Ezen felul lehet egy B.hullam is ez a fel a 41600as 5os, 34500as A.hullam es most B. Ha meg bullish ezeken felul, akkor ATH es egy uj impulz emelkedo.. ezt az ido donti el. Addig mivel felfele megy a kitoresbol, igy felfele van meg egyelore. Nem tudom ertheto-e
Nem hittem el ezt a hiperbolikus longot, kicsi TS20 certi ki lesz ütve nekem hét elején, mint a vak ablak. Egy kis visszateszt sem lesz szerintem, el lett ez szúrva részemről. 😀
:))) A féreg trump utálja a kínaiakat, mint a szart, nem fog a kedvükben járni, az tuti. Utál mindenkit magán kívül. A kínaiak meg egy idiótával nem fognak egyezkedni, ami amerika presztizsének jobban fog fájni. A britek meg simán rábasznak, nem lesz jó senkinek.
Trendkoveto vagyok. A trend fel van. Kep mutatja. Akar mehet 40k fole.. sajnos nem celarazok, mert ingadozik a piac, en is ovatos vagyok. Chart alapjan jelenleg fel varom tovabb.
Theresa may mond valamit...megugranak az indexek.. Theresa May : Ja..nem is - lefordul minden Trump szerint Kína ki akar békülni - ugranak az indexek. Trump bejelent újabb büntetővámot - mindenki bekaphattya :DD kábé ez megy most :-)))
https://invst.ly/98hu7 Jelenleg behatárolható a mozgása. Kék csatorna. Alsó élről pattant meg a közepéig. A következő lejövetel a fib78.6-ig lehet. Megint a csati alj, amit letörhetne már végre. Vagy nem, persze.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!