Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
http://pubika.pe.hu/downloads/DAX15.png DAX 15 perces. Piros csatornában csorog. Sárga vonal a közép vonal. Nagyjából amennyivel a vonal fölé megy, ugyanannyival megy alá és fordítva. Nem tűnik longosnak. Egyre kisebb csúcspontok, egyre alacsonyabb mélypontok. 12300-ig még lehethogy elmegy, utána újabb mélypont. Véleményem.
Igen...SP -t húzzák felfelé picit... DAX eddig jól bírta a kinti esést...gondolom majd reggel 8 órakor viszik lejjebb... vagy bármi lehet..ha USA futures pluszban lesz, akkor meg innen indul meg felfelé a DAX.
Semmi gond, visszatesztelte azt a szintet úgyhogy megint shortban vagyok. szerencsére most a csúcs-völgy korrekciók mennek, mert erősen trenddel a piac.
Hááát a napi atr-t meg tette már. Dúrva lenne annak a 2,5 szerese :) Akkor visítok mert az rekordom lehetne, de zártam a shortot és egyből fordítottam is. Ráadásul a longot hagynám kicsit, célár nélkül.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!