Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
minden napra jut most egy politikus csinálta hiszti, vagy pánikkeltés... amit másnnapra megcáfol a másik balfék politikus, vagy visszakozik :-)) húzd meg - ereszd meg :D
Amikor visszavettem, na akkor fog megszivatni, addig csak sanyargat :-) ezt pedig belul kell kezelni, kerdes ki mennyire van kifeszitve es meddig tart egy pozit.
Most néztem BUXTS19 kötéslistát, hát... azt hittem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy többször is kiveszem az árjegyző csomagját, de nem... valaki nagyon biztos a dolgában...
szerintem meg tart a szivatas es lehet csak most kezdodik igazan...egyik iranyban sem lehet tulsagosan biztonsagban erezni most magunkat. En esesre tippelek meg mindig...
Én is megnéztem óráson...ez az órás gyertya szép
lesz...ha még lenne egy ilyen akkor felfelé fordítaná...MA cross még
elaádson van...de MACD meg készül beadin a vételi jelzést...most kéne megtolniuk 20-30 ponttal..az jó lenne.. Ha szerencsénk van akkor tudunk keresni ezeken a longokon azért...na Hajrá
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!