Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ez a legidegtépőbb :-)) mikor jól leöntik az indexet...és nem akar felfelé fordulni :-)) erőt semmit nem mutat... te már építgeted a pakkodat....aztán egy szép pillanatban megint ellened megy 30-40 pontot :-)) kötél idegek kellenek ide...
várhattam volna eddig a short lezárással...:-)) ide-oda teszik a DAX -ot..valóban... totálisan melléfogott mára is kedvec elemzőnk :_)) Ő már 12.500 felé várta nap végére: -)) sejtettem én tegnap hogy nem kell a shortot még lezárni...mikor egész nap húzták erőszakkal felfelé, a reggeli leöntés után...valahogy olya furcsának, nem valódinak tűnt az a tegnapi egész napos felfelé erőszakolás.... és lám :-))
értem, oké :-)) én meg építgetek egy DAX long pakkot. német elemző azt írja, hogyha leverik rögtön 12.320 -ig..ott Ő személyesen is logot nyitna... akkor lássuk :-))
Hati 650-ig szabad a pálya, ott viszont a stop távolságot érdemes közelebb húzni mert 650-800 között már az eső csati teteje jön és onnan fordíthatják. Én sem hiszek a hurrá optimizmusnak :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!