Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Beszerkesztem ide a grafikont. Dolgozok vele, nekem megvan, nem vagyok köteles kirakni, hogy más képben legyen vele mi van rajta. Erre nyomja a mínuszt. Semmi olyat nem mondtam, amivel bárkit megbánthatnék. Azt hiszem a chart segítségül szolgál. Mire kell mínuszolni? Ez már teljesen beteg.
Az első profit warningnál Te már a vételeken fogod törni az agyad amikor a piac 5-10%kal lesz lejjebb!!! Soha se akkor fordul a piac maikor a "jó rosszba" fordul. annyira emlékszem anno...minden fasza hír kijött mindenről és csak emelkedett a piac...majd mikor 7000 alá esett a dow akkor jöttek az igazan szar hirek és bombáztak minket minden nap. Soha sem fogom elfelejteni azt az estét...CNBCt néztem és kb úgy ki voltam mint egy rühes kutya full longjaimmal...de a faszi a zárás után kiállt 6700as Downál is halál komoly fejjel elmagyarázta, hogy ideje megszabadulni mindentől, és levezette miért lesz 4000 a Dow hamarosan. Tanulság: mikor minden szarrá válik (kezdenek jönni a rossz hírek) addigra a piac már minimum 5-7%kal lesz a csúcsától!
...indul ? :-)) eddig minden gyorsjelentési szezonra mindig, mindent felhúztak még innen is feljebb... de lehet hogy pont most meg lefordul....én kivárok még picit... az még belefér. pénteken csak lesz ralizálás.
Gyerekemnek 8 adik szülinapi ünnepsége volt nálunk. Szomorúan konstatáltam, hogy esik a Dax. Tartottam, utána láttam, hogy nagy minuszból pluszba megy. Én még tartom, meglátjuk holnap mi lesz belőle. Jó szopatós. Azt hittem hogy én szopom be, de mondom szarok rá. Lehethogy így meg jó lesz.
egyet biztosan tudok...amikor ez megfordul akkor NEM szabad Long oldalon állni. Ha az ETFekből elkezd szabályozatlanul kiáramlani pénz az rettenetes lehet...kérdés lesz e ellen oldal akkor. Ugyan is 18 éves pályafutásom alatt az tapasztaltam, hogy általában komoly korrekcióknál szokott a likviditás és az árjegyző eltünni! Majd kiderül úgy 2025 környékén :-)))))
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!