Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Úgy sajnáltam őket, hogy egyik napról a másikra alig élnek meg a jutalékokból... és még adót és extra adót is fizetniük kellet, meg EHO-t , meg kamatadót, meg mindenféle sarcokat... a gyerekeik meg a templom lépcsőjén voltak kénytelenek koldulni... micsoda világ volt rájuk eddig...
"Eltörölték a brókercégek különadóját 2018. 09. 05. 06:02 Jövő január elsejétől a befektetési szolgáltatók mentesülnek a különadó megfizetése alól. Ez az adónem nagy terhet rótt a brókercégekre, és versenyhátrányt okozott a külföldiekkel szemben"
Te is :-)) Na én most értem haza...ma is kirándulgattunk.... Látom az SP csak eseget... de DAX -ot meg beborították elég szépen.... már legalább negyedszer fogja meg a 12.130 -as szint ? nem fogja mindig megfogni...
http://pubika.pe.hu/downloads/BUX.png Most nézem, hogy a korábban berajzolt csatorna tetőt tegnap éppen érintette. Viszont beszögelés látható, a háromszög alsó szára lila vonal, nagyjából most a 30 napos mozgó vonala. Mintha ki akarna törni fel.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!