Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bluekba a héten tele töltötték a könyveket, elképesztő mennyiségek mennek most is. Egész nyáron két három ezres tételeket nem lehetett látni a könyvekben 1%os spreadekkel, 50-100pontos spreadek nem voltak ritkák OTPben, most meg fullra betöltve ajánlatokkal mindkét oldal. Az új cseh piacvezető szerepre cég nyomulhat rendesen.
Előre beülni ilyen piacon nem lehet. Kell egy megerősítő piac, letörés, beverés hozzá, és akkor keresgélni beszállót. Itt még ATH USA. Bux is most longhoz van közelebb. DAX gyenge, azon hosszú eső jelek vannak
Igen, de ne felejtsük el, ez még kockázatos. Hiányolok most egy gyorsuló szakaszt. Ha hirtelen felmenne 3200-ra az snp, nekem az lenne a jel. Most még a tökölődés van. És a hosszú távú beülés helyett még várok és figyelek.
Most szerintem mindannyian belekeveredünk egy adag bénázásba. Szerintem most fordul a piac (Az egész évre mondom), csak az olyan mint egy csatahajó, lassan fordul. Ha nem hatiznánk, akkor én azt mondanám, most jött el a pont ahol eladni kell. De mivel hatizunk nagy kockázattal, így szerintem a kicsi mozgásokat vagy elkapjuk vagy nem. Ha nagy mozgásra megyünk, pl. 1000 pontra, akkor ha rossz írányba megy akkor biza igen csak sok pénzt tudunk elégetni. Így vagy a belépéskor jól elkapjuk az irányt, vagy kicsi kockázattal figyelünk, és jó sok bukó tradunk is lesz a jó sok nyerő mellé. Ezt nevezhetjük bénázásnak is, vagy egyszerűen a day trade velejárójának.
Ma piaczárás után vizsgálhatja
felül hazánk hitelminősítését a Fitch Ratings. A Bank of America-Merrill Lynch
bankcsoport londoni kutatási részlegének elemzői a feltörekvő piacokra
összeállított, e hétre szóló előrejelzésükben azt valószínűsítik, hogy a Fitch
egy fokozattal “BBB”-re emeli a jelenlegi “BBB mínusz”-ról magyar
államadós-besorolást, az osztályzati kilátás egyidejű stabilra módosításával. A
ház azzal a véleményével indokolja e várakozását, hogy a magyar gazdaság
erőteljes makroszintű alapmutatói miatt ugyancsak erőteljes a magyar szuverén
osztályzatra ható felminősítési nyomás. Visszatartó tényező leginkább a
jelenlegi feltörekvő piaci turbuens környezet lehet. A Bank of America-Merrill
Lynch londoni elemzői szerint Magyarország felminősítése ebben a helyzetben
“már csak időzítés kérdése” a hitelminősítők részéről.A Fitch Ratings péntekre
kitűzött vizsgálati időpontja után még egy hitelminősítői felülvizsgálat lesz
Magyarországra, november 23-án a Moody’s Investors Service veszi napirendre
Ennyi mindent itt keptelenseg megszavaztatni. Az indexek belefernek itt szavazni, tobb mindent keptelenseg. Bar a tablazatot nem neztem meg. Ha mashol lehet ra szavazni mehet. Itt index fer bele
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!