Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Gondoltam.. Hát ez kemény. Nekem sem megy úgy mint fel. de legalább nem bukok. Állok egyhelyben a pénzzel. Bux legalább lejött 7.000Pontot, és OTP 2000pontot. 20%felett Bear piacot kiabálnak. OTPben ott van. Buxban meg lassan eléri a 20%ot
Abban benne vagyok, hogy megoszd, miért ne lennék :)) Én nem veszek ilyeneket. Több hónapja nem lottóztam, ma voltam reggel a postán éppen, és kérdezi a nő, nem adok fel... na mondom már elég rég adtam fel, egy darabot feladok. ennyi a szerencsejáték zrthez befizetett szegények adója járulékom. 250FT. 1szelvény. Az is a remény kategória.. mint a tőzsdén egy rosszul felvett pozi
Köszi. :-)) Apropó srácok... Az Euro Jackpot elérte a maximális nyeremény összeget..90 Millió Euró.. Én vettem már egy rakat szelvényt....ha nyerek megosztom veletek - itt a topik keménymaggal a nyereményt :-)) alakítunk egy tröszt -öt...és együtt toljuk jó nagy összeggel a tőzsdét. Ki van benne ? vegyetek ti is, aztán nagyobb lesz az esély :-))
Köszi...de azért felfelé meg ment is le rendesen a pénzből..mert nem lehetett eltalálni a tetjét :_) No...ha belökik még....a longosok nagyon menekülni fognak..ha még jön valami rosszhír... 12.650 azért megtartja elsőre...onnan nehéz lesz tovább zuhanni , gondolom én.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!