Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, de milyen kicsi forgalomba, ez nem úgy nézz ki mint múltkor, akkor szinte 3 percet volt csak 10000 alatt, és utána már száguldott is felfele, ez szerintem csak egy kis korrekció az esésben. Én most nem keresek longot.
DAX megpróbálkozott ma is a 13.000 -el..de eddig em ment neki... ÉS az SP a több napos grafikonon ha nézzük eddig iszonyat erős volt..az SP még csak ma eshet igazás, hogy behozza a lemaradást...és az remélhetőleg húzza lefele a DAX-ot is.
Nem bírtam magammal 600-640 között beshortolodtam, 500 nál elment a nagy része, a többivel meg most már kivárom meddig eshet le. Iszonyúan adnak minket. Egyszerűen nem lehet longban gondolkodni.
megint valaki kavar a világpiacon ? DAX elkezdett végre megint esni..Dow Jones esik, SP is esik..... de érzem hogy nem fogják könnyen megadni magukat az indexek....nagyon tartják őket még.
BUX-ban, ha tényleg fejváll az a nagy fejváll, amit Egon is felvázolt, akkor 41k-37k=4k (nagyvonalúan) 32-33k közé várható a célára. Nekem. Egyelőre semmilyen nagyobb TF-en nem látszik ennek komolyabb gátja.
Hát nem tudom Ti hogy vagytok vele, de most nem tudok olvasni a sorok között. Reggel volt egy kis bukom, majd csináltam egy kis nyerőt. Mai egyenlegem +50 ft. De nem merek semmit csinálni, nem tudom kisakkozni mi fog történni. Követem Hathort, és csak lesek és tanulok, mi is megy a piacon. Amíg nem tisztul a kép számomra nem lépek a piacra.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!