Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bud koma ez a talán majd ma, minden napos szókincsed. Kitartásod határtalan. Miért nem nézel szinteket magadnak. Pl. Azt mondod 13K felett long, alatta short. Vagy vmi ilyesmi :) Akkor van támpontod
Nem kell ahhoz külföld. CAC pl tegnap néztem tegnap 2009óta legmagasabb napos gyertyáját csinálta lokális csúcson. Román tőzsde is ATHn volt a napokban. Mindenki külön mozog már. Hetes Bux, jó szemléltetés a leszorító és hetes BB szalag közép http://www.kepfeltolto.eu/image/QLhUB
Van DAX -ban az a másik emelkedő csatora..most annak a tetjéről esik : 13.150 -ről Áhh...nem akar itt még igazából semmi sem esni... talán ma estére....talán..
Pénteken a Richterre figyelnek a piaci szereplők, miután az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Farmakovigilanciai Kockázat Elemző Bizottsága (PRAC) előreláthatólag ma teszi közzé az Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerek Bizottságának (CHMP) a társaság fontos készítményére, az Esmyára vonatkozó ajánlását.
DAX -ot még tovább húzták fel éjjel..hogy aztán onnan tudjon esni... hát em jó nekem..tegnap le is zártam nagy része shortot... a fene vinné el hogy mindig olyan könnyen akar most meg felfelé menni..ez van.. 13.150 felett mehet tovább felfelé.. de estére inkább 13.100 felé várják. 13050 ha elesik akkor a tegapi rallynak storno.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!