Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Koszonom. Tudom, hogy voltak, de vmiert tulsiklottam rajta. Most sem fogom tudni visszanezni. Eleg tudnom, hogy nem varsz fej-vallat. Reggelig fellapozom a hozzaszolasod. Koszi
Nem lep le, csak pihen. Ilyenkor kulonben erdemes kovetni a piacot, forumot, mert benne kell lenni a mozgasban agyilag. Kovetni mindig kell a piacot, ha nem kereskedik az ember, akkor is. Ki kene probalni pont, hogy pozi nelkul mit gondol a piacrol, mondja el. Erzelemmentesen lehet maskeppen tradelne, gondolkodna. Erdemes ezt is kiprobalni. Mit gondol pozi nelkul az ember. Bejon, nem jon be?!
Sajnálom hogy így jártál, Forex töl mint a tűztől tartózkodom, azzal lehet a gatyámat elveszteném én is.Általában ilyenkor az a probléma hogy vissza szeretnék hozni a veszteséget és jön a másik pofon. jobb a pihi
pont írni akartam, hogy minap szépen kiposztoltad ezt a dolgot csártokkal , nem is értettem Hathor meglepődését most az ismétlésre :o)) tényleg kihagyhatta az előzőt
Törölt felhasználó2018. 05. 09. 20:56
Szerintetek az elképzelhető, hogy a daxts77-et nullára viszik? Lehet, hogy hülye a kérdés, de még csak ismerkedem vele. Kinek mi a véleménye?
Elitkezes jo dolog! Kell hozza a penz! Tobb, mint amire gondolsz. Vigyazz a penzedre, tokedre. Nem szabad epitkezes elol elegetned a penzt. Merre epitkezel, ha nem titok? En 2008ban tulvoltam rajta. 150nm, 5szoba, dupla furdo, egy szinten! Plusz 100nm haz alatti teremgarazs, szuteren
Tanuló pénz, ezt senki nem ússza meg, tőzsde erről szól. Sajnálom őket, de valakiknek veszteni is kell hogy a másik oldal nyerjen. Anno volt L.furdalásom hogy azoktól nyerek, minden évben azóta adományozom a nyereségem 1 részét, így rendben vagyok. Majd meglátjuk mit enged a piac nekik, én drukkolok hogy sikerüljön.
Huha!! Nagyon sajnalom! Egyben tisztelem, hogy beirod mindig.. errol pedig nem is tudtunk. Respect! Tenyleg sajnalom, nagyon kifogtad. Tul sok mindent kereskedsz. Raadasul mind megvan bolondulva. Erdemes lenne vsgy csak daxozni, vagy csak hatizni. En hatit javasolnam, az a mi kereskedesi idonkben van nyitva, neked valo. Certi nem jo neked, mert bezar hamar, es keson nyit. Jo lenne dax is neked, de szigoruan cfd! Bux hatit meg gyors reagalassal kell zarnod, ha ellened megy. Mindig nem mehet ellened. 30kontival tudsz napi 200pontokat fogni, az 60k naponta. Nem minden nap megy ez. De keresni kell a belepot. Ezt tudim javasolni. Talan elotte egy jo hetes pihenot.
Sp napos leszorítót feszegeti felfele, daxban napos rsi alapján jöhetne az oldalazás 13100 12900 között... kb egy hétig... mikor sp megindul viszi majd a daxot...még a 12500-as shortosokat sem engedték kiszabadulni... nem beszélve arról hogy a sokak által várt 12000-12150-es korrekcióra játszók is víz alatt... most jönnek a nagy fejvállra játszó shortosok...továbbra is túl egyértelmű lenne, ezért gondolom, hogy nem lesz... meg jönnek a jajjjjjmárezerkétszázatmentadaxshortoljukbe kicsik is... 11700- on nagy bázist építettek a nagyok... a kiszállójukhoz is idő kell majd! Nem beszélve a cca 50 kernapos ciklusokról... van még kb 3 hét addig...
Így van ne foglalkozz van egy elmeháborodott aki mínuszol . Szerintem itt éli ki magát. CFD most hasaltam egyet az eur /usd . Egy kicsit kihúztam margint és hát elszállt a számlám nagy része. Ez egy ilyen év . Azt hiszem erre az évre elmegyek piheni .. :))
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!