Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én nyitóban egy keveset vettem, majd ahogy láttam, hogy nem emelkedik, sőőt, gyorsan eladtam, majd 37040-37020 között bevásároltam, de már ki is szórtam 120-20 között. Így már semmim sincs, de hozott szépen.
Benne van, hogy nem megy új csúcsra a dax, hiszen 5. hullámot várok (amiben lehetünk) és nem feltétlenül kéne új csúcs! Főleg, hogy a B ment ki új csúcsra... de jöhetne pl egy ED a végére, szépen ellaposodva... vagy akár majd a szakadás...
16konti shortomat vittek csak el 37000en nyitó után. Ellenben adtam 37210-200-190-170en, így 101kontim összejött, abból ment el 16 37Kn, ezzel a 37100as ott visszavéve. A maradék 37170-210közöttről van. 37.000-37010re berakva visszavételre. Itt 37160on már plusszos
tegnap valami hasonlót találtam ki DAX ra :o)) kimegyünk a fej vállból a fobb váll fölé ezzel elhitetve hogy nem jön be a fej váll és kontrának lesz igaza, de hogy az se sikerülhessen összeszakad és szem nem marad szárazon :o)))
Íme grandiózus (és sztem egyben bombasztikus) tervem az USA köv. HÓNAPJAIRA! http://keptarhely.eu/view.php?file=20180509v00n4mrl.png Azért bombasztikus, mert a tető felé robogva mindenki azt fogja hinni, h elsült a nagy háromszögnek tűnő formáció, amiből repülünk új tetőre, de akkor jön majd a feketeleves, amikor szépen a tető előtt nyakon csapják és jön belőle egy pánikos összeomlás.Abból mehetünk majd új csúcsra.Itt az egy héttel ezelőtti kép sablonosabban:http://keptarhely.eu/view.php?file=20180509v00noqbqi.png
CFD-vel úgy is szigorú stoppal kereskedem kis tf. Érdekes ez a CFD kereskedés, rájöttem hogy többszőr ellenem fordul kicsit indulásnál, ezért 0,01-el indulok, ha netán kivág akkor minimális a veszteség, Ha marad akkor rányomok rendesen, stoppal meg követem.
A
Moody’s Investors Service tegnap kedvező véleményt fogalmazott meg a hazai
bankrendszerrel kapcsolatban, és fenntartotta a pozitív kilátást. A
hitelminősítő szerint a bankok tőkehelyzete megfelelő, a nem teljesítő
hitelek aránya tovább csökkenhet, az év végéig 8%-ra. Az idei évben a hazai
GDP 3,1%-kal növekedhet, míg jövőre 2,5%-os bővülést vár a Moody’s. Június
1-én esedékes Magyarország szuverén hitelbesorolásának felülvizsgálata,
jelenleg Baa3 osztályzat van érvényben stabil kilátással, mely a
befektetésre ajánlott kategória legalsó szintje.
Nálam kb minden, nem pontos hogy csak addig :-)Lényeg hogy a környéken figyelni kell.Másik hogy ez is csak egy elképzelés. Egy a tuti hogy a DAX nyer :-)
Koszi a kepet. Nem akartam reszleteket irni, nem tudtam publikus. Szoval, 13k a fej teteje nalad, az 50pont. Az belefer a tegnapi 5osbe is, amit adtam kontranak, es egyezik hetes jobb vallal is. Ha nem fordul le, es megy tovabb lefordulas nelkul, akkor kontra nyert
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!