Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem összezavarásnak szántam, hanem úgy gondolom, hogy érdemes egy ilyen lehetőséget figyelembe venni... ráadásul nekem kell az új csúcs DAX-ban... utána viszont 10k min...
figyeltem az elképzelésed és zavar is, ha igazad lesz , hogy egy ilyen szép formás fej váll ne validálódjon a daxon , mikor lassan véget ér az EKB nyomtatás, drágul a finanszírozás, eltelt 9 év emelkedés, és emelkedő kamatok jönek, hogy még a DAX kimenjen 13800ra? hát összezavar rendesen ez az elképzelés
Nekem eleve kérdőjel a certik sorsa... CFD-nél is megszűnik az 500X-os tőkeáttét május 28-tól... ha jól rémlik max 20 lehet...vagy nyilatkozol, hogy überprofi vagy, és semmilyen védelem nem illet meg. Kapufa...Na ha azt nézem, hogy egy DAX index megvételéhez 3.875.000.- HUF kell, akkor a 20-as tőkeáttét alapján egy certi sem lehet olcsóbb mint 195k HUF... na és akkor nekem itt bűzlik, hogy miért is nyűglődik a certi dolog... aztán, hogy mikor mit jelentenek be ezzel kapcsolatban az külön kérdés... de pl a certit most ezért is hanyagolom, mert ezeknél nem lehet tudni...
azért mekkora szemét vég ez az erste... mióta emelkedik a dax, azóta nem lehet kereskedni a certikkel... Persze 13000nél küszöb, még egy óürát van nyitva a bux, ezek meg elszedik a kisbüfik pénzét. SZÁNDÉKOSAN! De jó hogy már elhoztam a számlám tőlük, remélem hamarosan quaestor szintjére jut, meg az is akik hajlandók egy ilyen cégnek dolgozni a portástól a takarítónőig
Otp nél ez a játék egy vicc. olyan gyorsan el tünik a sok eladó hírtelen csak 100-dbos tételek lesznek azt fel rántják 60ft-al 2 perc alatt. Jól el van a broki....
Ok. A sok speki remélteti ott egymást. Agyon likeolják egymást. Ha valaki ellene szól, azt száműzik, büntetik, leégetik. Ez volt tegnap is, aztán csak leesett ma 7%ot. Na mindegy
Már nem azért, de olvastad a tegnap este leírt várakozásom? Pont a fejváll az amit kiemelek régóta daxban, hogy az nem úgy lesz ahogy sokan/mindenki várja... az a fejváll nem lesz fejváll... ;-) Be fog sülni, és ki fog lőni felfele...
Tudom láttam. benne is volt a paklimban az esés 55-re vártam, kicsit túl szaladt de nincs para. A multkori 10Ft/rv rally biztosít még további esést bár már lassan uppolnia kell. Szerintem már ma is +on zár.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!