Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
amúgy longolok, úgyhogy reménykedek az emelkedésben a türelem fogy, a bukó viszont nem :) hígítással megvárom a 11200-at "Hiába kérdezik, a válaszom rövid, köszönöm jól vagyok, hamisan cseng ez így"
off: Skála Metro időszakban román ing a kutyának sem kellett 800 Ft-ért, kiírta, hogy import ing 1800 helyett 1000 Ft és 2 nap alatt elhordták .... nem tudom mennyi igaz belőle , akkori ott dolgozótól hallottam .... mindenesetre Isten nyugosztalja
én is bizonytalan vagyok most : ráadni nem merek, mert úgy néz kis hogy USA is csak rést tölt és már fordul is felfelé... DAX -ot se akarják még igazán adni...csak úgy fél gőzzel megy..a sok embert beugrasztanák most shortba, hogy aztán holnap jó magasan meg zárniuk kelljen.. inkább kihagyom.... holnap is van nap. egy tipp kezdőkek : Ha nem vagy legalább 70 % -ra biztos amit akarsz inkább ne is nyiss semmit, mert abból csak bukó lesz...és utána kettő sikeres tréd kell hogy azt visszahozd.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!