Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én nem merem megjátszani, meg nem is éri meg nekem, de szerintem a Ricsi egy olyat csinál most, hogy pattintani akarják, csak 5500 körül folyamatosan forgalmat generálnak. Hátha valakinek ötletet adok .
12067körül láttam esni DAX futit. TL68 kiütése 12.000nél, megint 67pontra. Hogy kinek jut abban is eszébe, hogy vegyen K.O előtt 1.5%os leütésnél, nem tudom
Én az emelkedést nem vettem, meg, egy árva garast nem kerestem azon, az esésnél léptem be gyorsan, és ott szálltam ki, és hogy mennyire nem láttam, hogy emelkedni fog 200 alatt, csak 1/3 pozit vettem vissza, a többit mind 200 felett, átlagban 250 körül. Csak a belépésem volt jó, de a kilépésem béna volt.
Nekem nem volt ilyen egyértelmű, hogy meg kell venni. Ti jobban tudtok tradelni ez látható ebből. Ha esett volna tovább a mélybe, kíváncsi vagyok ki bukott volna, mert olyan általában nincs..
Gratulálok! Úgy látszik, ez a bukó kellett ahhoz, hogy elfelejtsd a certizést örökre. Ajánlanám a többieknek is... Sokkal egyszerűbb indexeket kereskedni egy metatrederben pl. Most már jó tréder leszel, jól csinálod, figyellek. :o)) Nyomjad bátran, de ne szaladjon el egy idő után sem a ló, mikor már azt hiszed, minden szuper, akkor se szaladj bele valami hülyeségbe, könnyen megvan a baj. Ha saját szabályaid betartod (poziméret, stop, stb.), nem lesz gond.
Igen a vola, az fontos, akkor lehet keresni, még 5-6 éve az ilyen csapkodásban ami ebben a hónapban volt, szerintem a tőkém felét elbuktam volna, most meg van 13% haszon. B@sszus, meg kell érni a tőzsdéhez, az a baj ezt annó 5-6 éve nem hittem volna el, hogy milyen béna is vagyok a tőzsdéhez, most már látom. Akkor még terveim voltak, hogy merre megy, most mit csinál, mire mi lesz a válasz, állandóan szent grál keresés. Tényleg el kell buknod a befektetett tőkéd ahhoz hogy megtanulj kereskedni. Ha most kezdeném újra, akkor csak kb. 1 tizedével kezdenék.
a hihetetlen helyett mondjuk azt , irigylésre méltó kategória :o) van itt pár nick akinek alapból elhisszük amit ír , köztük Neked is , hiszen nem mult heti nick vagy Te sem :) gratula Kontrának Meszicsnek , Derengnek is ha már itt van :o)) és a többieknek is
Huh, ez brutális. Azt megkérdezhetem, hogy amikor itt buktál a certin, akkor is ilyen agresszíven nyomtad, azaz ilyen százalékos nyerő heteid voltak? Nekem ez a 37% egy hét alatt, a hihetetlen kategória.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!