Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
akkor neked is gratula... ki hogyan látja most a továbbiakat..mert nekem lövésem sincs...várom hogy fordul le majd nemsokára...de félek hogy megveszik.
Én élvezem egyelőre a mókát... 3. napja fut az éles... stopot nagyon agresszívan teszem, rögtön a pozinyitással együtt szinte... nagyobb TF-en trendet elképzelést keresek, és kicsit tolom rá a pakkokat... továbbra is figyelek a margin szintre... 2000% alá nem engedem... a teljes tőkére mérten 37.5%-os hozamnál járok... tegyük hozzá, hogy a mai mozgást szintre tickre fogtam a tetejétől az aljáig, majd vissza... A cél továbbra is a megfelelő pozimérettel való kereskedés, agresszív stophasználat...
Én már kiszálltam, sajna nem a legjobb helyen, de mind nyereséges volt, 440-390 ig indítottam shortokat, és 270 nél már adtam vissza egész 170-ig, majd a maradékot 220-280 közt kiszórtam, mikor láttam veszik meg. De hozott egy kis nyereséget, ez mára pont jó volt, egész nap szinte semmit nem tudtam csinálni.
Szerintem, tökéletes döntés volt. Ez ami itt ment, azt nem lehetett kiszámolni. Ha nyerőben voltál egy ilyen adat előtt ki kellett lépni belőle. Jó persze örülnél ha most sokkal többet nyertél volna, de az nagyon szerencse kérdése, és gondolom azért elemzel, meg olvasol, meg tanulsz, hogy ne a szerencse döntsön. Hanem a te tudásod, tapasztalatod. Csak sok ilyen nyerő legyen és minden OK :-)
ahogy látom azonnal ki is kellett szállni ahogy az árjegyző visszaállt, mert most meg felhúzták rendesen... Áhh...én most nem csinálok semmit... USA -t meg kell várni... azokat meg arra húzzák amerre csak akarják..totál kiszámíthatatlan : lehet akár -100 pont SP -ben = 50 % lehet akár + 100 pont = 50 %
Hát ez nagyon jól esett... short long minden játszott... stopokat alig győztem húzgálni... még jó, hogy m1-en sokat játszottam... na pont az ilyenek miatt...
...ha már 12.280 -ról szépen esegetett volna akkor tartottam is volna...de totál oldalazás volt...1 pontot alig hagyták venni..azthittem kiugrasztják fölfele..ezért inkább kiszálltam - rossz döntés volt... vagy inkább biztosra mentem.
nekem meg volt shortom még délelőttről kevés...de lezártam ott van a listában..lezártam 6200 -on...hogy az a franc vinné el.. :-)) akkor még úgy látszott hogy nem lefele szúrás lesz hanem felfele. :D hát igy jártam :-)) de jobb a kis nyereség mint az óriási veszteség, nem ?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!