Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A 100 éves longos csárt az rendben van :)) de mikor a 2008 as gebaszban az sp 1500 ról lejött 666 ra azt azért elég nehéz kiseggelned tőkeáttételes index derivatívában :o)
mikro TL86 lezárva, bakker, 70% fölötti nyerő, milyen ritka volt már ez, most meg kist túlzással napi szinten van ilyen DAX-ban.. Egy biztos, qrvára észnél kell lenni, rossz irányba lép az ember és kakukk..
A 100éves chartot elnézegetve van azért némi alapja annak a longos beidegződésnek:) Beragadt indexlongot kiülni sokkal több esélyed van, mint shortot (ko-s certik persze csak távoli kiütéssel játszanak). Egyelőre semmi extra, még a csütörtök reggeli szintet se értük el, bár jó úton vagyunk. Én újabb leckét kaptam, hogy asztal szélén álló kés után még annyira se kapkodunk, mint a hullóba. Múlt 7en már kb akármikor nyithattam volna azokat a nyüves longokat - persze Murphy szerint ha vártam volna a nyitással már vhol 14 és 15k között járnánk félúton, és minden elemző, hullámanalista és hasonló bizonygatná, hogy teljesen természetes, h korrekció nélkül feljött.
Bud tartod még a Dax shortod? Egyenlőre úgy tűnik fordult egyet a széljárás. Persze estig sok minden lehet, de nekem nagyon úgy tűnik most a korrekció korrekcióját látjuk.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!