Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
én másként ol vastam : A Richter
a 2017 negyedik negyedéves gyorsjelentése a korábban közölt február 8-a, azaz a
mai nap helyett február 12-én, hétfőn kerül nyilvánosságra.
Elképesztő felelőtlenségről tettél tanúbizonyságot és a tőzsde megbüntetett, mint mindenkit. Olyasmiba vágtál bele, amihez fingod sincs és mindennek a tetejébe mentálisan nem is vagy alkalmas az adott pozi kezelésére, aminek számtalan jelét adtad a folyamatos floodolással több helyen és folymatosan. Tegnap és mai is lett volna lehetőséged vagy kiszállni, vagy átcsoportosítani a cuccot alacsonyabb ko-s certibe, nem tetted, helyette ismét az őrületbe kergetted a jónépet. A mérleged: egy kiütött pozi/cert pakk, plusz neked biztos nagy bukó 2-3 szétb@szott topic, ahol őrjöngtél. Remélhetőleg levonod a következtetést ebből az egész szituból. Sok sikert.
Nyomjad bubu nyugodtan, ami hasznos. En szivesen olvasok jo osszefoglalokat,erdekessegeket, beszamolokat,ha lattok erre arra, johet a link. Mas topikot ugy sem olvasok. Max a tredert neha a hirek miatt. Koszi
Elértél a technikai érettség egy magas szintjére. Ami utána jön, sokkal nehezebb: Megérteni és kezelni a kockázatot. Megérteni mi a hír, és mi nem az. Megérteni a közép és hosszútávú hatásokat. Megérteni a kötvénypiacot. Megérteni az alternatív lehetőségeket. Megérteni azt, hogy a technikai elemzéseket, az indikátorokat zömmel a múltra húzzák rá, a múltból fejlesztik. Megtanulni azt, hogy a jövőbeni eshetőségeket vizsgáljuk elsősorban amikor pénzünket kockára tesszük. És még véletlenül sem a múlt eseményein nyugvó jelzőrendszerre támaszkodva. :) És ez nem basztatás, hanem szívből jövő jótanács. ;)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!