Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, kezd csúnyulni a kép, még kivárok a vétellel, talán lesz egy kisebb pánik. Egyelőre maradnak a magyar kispapírok, Alterát vettem 610-en, meg csepellel szórakoztam egy picit, de eddig csak aprópénz.
Nem vagyok nagy chartnézegető, mert dt-n sokkal kifizetődőbb nekem a hangulatokat és esélyeket kitalálni, de ránéztem a MOL-ra, és behúztam azt a két vonalat ami alapján én hagynám a fenébe: http://www.kephost.com/image/EXeD
Tegnapelőtt beszaladtam a Blahára váltani pénzt, mert nemsoká megyek Ázsiába.. Úgy látom pont jókor. Aznap ütötték le a piacokat. na mondom itt az ideje váltani. USDHUF dupla aljon 250es szintnél, eurhuf több hónapja 310nél közép szinten kb. jó lesz. Blahán van egy jó váltó. Randomnban néztem 250.3volt a dollár és a váltó 250.5ért adta Eurhuf Randomnál 310.3volt, 310ért adták. Siettem is, nehogy felvigyék a táblán az árfoloyamot a váltóban. Zsír úgy leváltották kezelési költség nélkül, mert egy milla felett váltottam.. nem volt rossz.
Szívesen olvasunk piaci meglátásokat. Jöhet kép is, de ne ennyire durva... nem vagyok kemény szívű, de próbáljuk mássá tenni a topikot, mint a többi. Szakmai hozzászólások. Néha egy kis élet helyzet jöhet, kivel mi van, hol jár egy két hozzászólásban.. de azt sem túlzásba vinni. köszi a megértést. Bármilyen egyéb piac jöhet egyébként, ami a hazai börzére is kihathat, vagy csak érdekes chartot mutat, extrém mozgással. Béten belül meg bármi ami szakmai
Mégegy dolog a MOL-hoz, aztán többet ebben a témában nem írok, nézd meg mekkora pakkok mozogna, szép forgalom van benne. Vagy most szórják ki, vagy most egy nagy húzás előtt veszik. De nagyot fog mozdulni. Mi az amiért esne: Mert maci van, mindent szórnak. Mi az ami mellette van: most ha beesne, a Fidesznek rosszul jönne ki, pont választás előtt, az ellenzék tuti meglovagolná. Pluszba, most jön a gyors nemsokára. Hát így kockáztass.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!