Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ha van elég fedezeted 2018.december közepéig tarthatod, hiába esik a piac. No de a tőke áttéttel számolni kell, hogy az darál rendesen. 10Kontraktust felveszel longba (5millió forint most kb). Esik 1000pontot, és máris egy millával kevesebbet ér a portfoliód. Azaz ha nyitókor 5milliós pozira volt 6MFT-od bent, akkor ezer pont eéssel, az 1millás fedezeted elúszik. Ha 5milliós pozira van bent még 5milliód, akkor eshet 5.000pontot is Bux, az még fedezi a 100kontit. Ha nincs fedezet 75%százaléknál jön a margin call a befizetésre, utána likvidálnak ha még esik
Pontosan. Azt hiszem 33000 Ft a letéti követelmény. Ahány kontraktusod van annyiszor 33000-et zárolnak + a broki díjat. Ha az összes szabad pénzed elfogyott és kontraktusszám * 16500 Ft-hoz ér a pénzed, akkor kényszerlikvidálás. Hogy előtte kapsz-e figyelmeztetést? Valószínűleg.
köszönöm...de elbaltáztam..mert tegnap még jobban le lehetett volna zárni...de nem gondoltam volna hogy ennyire felhúzzák.. most meg remélem fog emelkedni még a DAX..most mehetne...
Tehát ha elbukom a letéteket, akkor azok automatikusan utántöltődnek a szabad egyenlegemből figyelmezetetés és likvidálás nélkül és így akár - ne adj Isten - többezer pontot is bukhatok szabadon a Buxon? Köszi!
Tehát, ha az alap letéteket elbukom, de van szabad készpénzem vagy értékpapírom, akkor sem figyelmeztetnek, hanem automatikusan utántöltődik a szabad egyenlegemből ameddig tart és így akár - ne adj Isten - többezer pontot is bukhatok pl a Buxon? Köszi!
Sziasztok! Lenne egy laikus kérdésem: Ha Bux kontraktust nyitok, akkor addig mehetek vele mínuszba, amíg tart a szabad egyenlegem fedezetként, vagy egy veszteséges pozíciót előbb is lezárhat a broki cég? Köszi!
Köszönöm szépen. :-)) szóval a DAX meg az SP még gondolkodik...mehetne most felfelé... majd este 20:00 -kor amikor jön a jegybankárok hada :-)) de én nem merek átvinni holnapra semmit sem...ami itt a napokban volt.... életveszély... ma ki kell szállni.
:D nemtudom ki lehet az .....senkinek nem ártottam.... ekem is elég vacakul ment mostanában...volt sok bukó..némi nyerő...végre nyerek kis összeget..próbálok segítenin, erre leminuszolnak. pedig én is mindig a valóságot írom. :-)))
Donald
Trump
véleménye szerintújra kormányzati leállás jöhet, ha a demokraták
nem teljesítik követeléseit a bevándorlásra vonatkozóan. A következő határidő
ugyan március 23, amíg meg kell állapodni a költségvetés kérdésében, erről
határozott a Szenátus tegnap, de az indulatok nem csillapodtak.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!