Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ezt figyeld akkor : https://postimg.org/image/w1ru80h3x/ az én könyvjelző menüm.... azoknak akik még nem voltak itt 10 éve. és nem tudják mi az az igazi pánik-esés.
SP -2.41 % mai teljesítménye.. nekem a Firefox könyvjelzőbe egy olyan SP esés van elmentve ami -5.86 % -os volt..kb. 2011-2012 ben lehetett ez kb..azóta ez jön fel ha a Stooq -ot be akarom tölteni... szóval ez még mindig semmi...százalékban legalábbis..
Nem döglött még meg a bika szvsz, lesz itt több százalékos shortosszivató kilövés, főleg, hogy mindenkiben ott a sokéves longos beidegződés. Én csak dt-zek, nem merek shortba állni, a rövid longos körök könnyebben nekem könnyebben beazonosíthatók, még ilyen körülmények között is.
az SP haviban lesz nagyon ronda már...még csak február 5.-e van...de máris engulfing bearish gyertya lesz, tán holnapra belőle...az pedig iszonyat... (én most shortban mondjuk örülök neki)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!