Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Remelem visszajon neked. Ne szivjon mar mindenki. Szurkolni szoktunk itt egymasert, remeljuk nulla folott ki tudsz jonni belole. Ha tanacsolhatom, ne atlagolj ra lefele
hétfőn kiderül... el ne felejtsük 2008 -at.... és ha ott sem áll meg ? lehet az lenne a legjobb ha a DAX -ot megint igy megindítják lefele hogy nyitni rá egy rendes shortot, aztán hagyni... (persze minden nap eljátsszák hogy kitöretik felfelé...)
írtam a német fickó youtube videójába hogy ez a mai elemzés sem jött be, totális melléfogás :-)) mindent Ők sem tudnak eltalálni... utólag meg sokkal okosabbak vagyunk.. Na nembaj..majd jövő héten megpróbáljuk újra.. DAX is ijesztő ám...12.600-12.300 ig eshet simán... 12.600 az szerintem meg fogja fogni ...ott sokan venni fognak.
Én is totál partvonal. Nem ehhez voltunk szokva. A leeséseket még megvettük, ez volt a baj. A chart nem utólag, hanem előre volt. Kiosztanék magamnak két pofont,hogy elfelejtettem a hetes doji és a hetes ék nyomatékát. Persze utólag látom, hogy igen bejött.. na de ott volt múlt pénteken is ez a verzió. Most lehet találgatni, hogy 200MA fog és pattan jövőhéten,vagy letöri, vagy fals letörés lesz picit 200MA alá.. Tervek vannak.. csak mi hogy teljesül, az kiszámíthatatlan
micsoda okádék -ok lettek a piacok...már megbocsásson mindenki..de ez van... totális kiszámíthatatlanság... utólag persze most is okosak vagyunk hogy mit kellett volna csinálni.. én most jó hogy kiszálltam mindenből...
Múlt héten volt egy hetes dojim DAXban egy hetes ék tetőben.Meg volt írva előre, és nem figyeltük.. Most tovább rajzolva hetes fej-vállra feketével a tetején a múlt heti ék. Aranyat ért a dojival http://www.kephost.com/image/ExTI
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!