Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
azért is zártam le mindent...mert szerintem USA is viccelődni akar : még nem voltak ATH -n a héten...és gyanúsan tépték fel már tegnap..és ma is 8-9 pont pluszban vannak...szóval ..nem éri meg rizikózni a shortokkal... Ha tudnánk hogy estére beesnek és lemennek -27 pontra..az más...de hát igy ?
szerintem is...5 percesen SP most fordulhat felfelé...szóval ennyi volt a hétre...:-)) jövő hét is mozgalmas lesz, mert DAX itt táncol a felső ellenállás környékén : ha átmegy felfele akkor long, ha lefordul akkor short... szóval nagy mozgások lesznek hétfő is arra mérget lehet venni.
aztán 5 percesen megjelenik egy ilyen gyertya...zöld közepes aztán csak néz az ember...: most akkor fordul -e fel, vagy még megy le ? nem lehet minden hullámzást maximálisan elkapni
na lezártam a shortot....elég volt.... nem sok lett rajta 65.000 haszon...plusz a reggeli long + 85.000 hát ez van... majd hétfőn lépek poziba újra.... nem merem a shortot átvinni hétvégén.. Ti hogy álltok....
szerintem még nem dőlt meg , a tegnapi impulsive feljövetel zavaró volt benne , de ez lehetett a folyamatos csrogás oka is összenyomott rugó a mai nap nem jött megerősítés a tegnapra , elvileg eddig a duplacsúcs nyakvonala lett visszatesztelve https://www.tradingview.com/x/lcoYkVeo
Tudom a BUX a lényeg de a buxot meg a fő komponensek mozgása befolyásolja azért kérdeztem de várjuk meg a mai napot akkor , szerintem a bux már nem fog az ellenállás fölé menni ma, ahhoz otp-t fel kéne húzni és méág a ricsit is venni kéne , de arra ma nem nagyon van szándék pedig a cikkek jöttek ma is :o)) alapkezelők kedvence meg a
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!