Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ha kicsit hosszabb távra nézem, akkor a forfejváll célára 13430-körül van (fekete fibo). A ma délelőtti rövid táv kipipálva (piros fibo). Kis pihi és megy fel. Vagy le. :) https://postimg.org/image/sdvfvw9e3/
No, most értem haza. Nekem is ennyi lett kézi stophuzogatással. Én vezettem, lányom meg írogatta a stoppokat. 206-nál vágott ki de nem lehet panaszom. Kár, h shortot nem tudtam nyitni. Hajrá Neked!!
Ha tele lennék 7000-es Ricsivel amit el kéne adni, meg nyakamon lenne Wabi 5000 felettről és alapkezelő lenne a vezetéknevem én is ezeket a faxágokat tolnám:-))
A Portfolio rendszeres havi alapkezelői felmérésében csökkent azoknak az alapkezelőknek a száma, akik hosszabb távon nagyobb emelkedést várnak a hazai részvénypiactól. Az alapkezelők által megjelölt kedvenc papírok közé bekerült a Waberer's és volt olyan alapkezelő, amelyik az Opimust a kevésbé kedvelt részvények közé sorolta. A nagypapírok közül vonzó befektetési célpontnak találták a nemrég nagyot eső Richtert, míg az OTP papírjai pesszimistábbak lettek az alapkezelők.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!