Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ha most innen még jelentösebben emelkedni fog a DAX, 13270, 13400 körülre vagy akár uj csucsra, pl. az EUR/USD valoszinüsithetö jelentösebb csökkenése miatt is, akkor beláthato idön belül várhato-e a DAX a 12xxx tartományba és max. meddig mehetne le?
beszerkesztem nyitó előtt az összes képet, megírom a hszt, és elmegy.. szokásos :) le kell menteni a hosszabb hozzászólásokat ctrlCvel mielőtt elküldjük, ez a tanulság ,-)
pedig lezárhattam volna kis nyerőben mindet..a fenébe...megint az ember sokat akar és veszít vele :D A 13.165 egyébként már vagy 3. szor lefordította a DAX -ot.... most biztos megpróbálják keresztül erőszakolni rajta... na nézzük..
Én tegnap kiszálltam a hatiból (korán, de legalább pluszban), gondolkodtam 040 környékén a DAX vételen, de nem volt meggyőző, meg akartam várni, hogy tényleg átviszi-e. Meg ugye hol tegyem, mert erste elég felejtős. Tegnap is néztem nap közben, néha megszakadt a kereskedés/árjegyzés. Bizonytalan.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!