Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
hát ezt jól felhúzták.....a baj hogy viszont még maradt DAx shortom tegnapról, meg a hétről... igaz nem sok.... csak egy részét zártam tegnap zárás előtt..affene..mindet kellett volna.. to hogy álltok ? egyenesen a fenti ellenállásnál fog kinyitni.
Nem fogja meg, de nálam még 200 környéke sanszos. Ezzel együtt tegnap 040 környéke volt egy izgalmas. Aki belevágott az most örülhet, már csak az a kérdés, h meddig... https://postimg.org/image/iv44leuuj/
Köszönöm, közben már bubu instrukciója alapján megtaláltam. Próbálgatom a chartolást ezerrel, a legújabb felfedezettem a fibo szintvonalak. utánaolvastam, és bár helyenként kicsit misztikusan írnak róla, mégis számomra lenyűgöző, hogy ezek a mindenhol megtalálható arányok itt is működnek.
Szia! Én már nagyon régóta ugyanazt a konfigurációt használom a Randiban, de amit Te keresel: felület gomb, aztán konfiguráció mentése, vagy szerkesztése.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!