Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Dax: A hsz letörési pontja pont az előre megjósolt zóna, a hsz letörés iránya: pont az elvárt irány Bux: Nem hsz volt, talán ék, a metódusomban rosszul megrajzolva, már akkor írtam, hogy a várakozás szerint ettől még elmehet, mert mást láttam a charton 2 óra volt a trainingen csak erről, 2011-es BUX Hsz példán végigvezetve
Már csak az kell, hogy előre mutasd majd meg ezt a háromszöget, hogy lássuk a működését, bár valószínűleg én is ugyanazt fogom várni belőle. Szólj majd, ha nálad lesz ilyen háromszög. Szerintem nem okozott csalódást a tegnapi DAX háromszögem sem, és a múltkori Bux ék sem, amit kifogásoltál. Mindkettő jó nagy esést hozott méretéhez képest
:D Tegnap az oktatáson megértettem a háromszögeiteket :D Megtudtam róla: - háromféle háromszög van - 40% az esélye a fals kitörésnek/letörésnek - a háromszögből való kitörés/letörés irányát nem lehet előre megmondani - a hsz semleges alakzat Hsz, Elliott és Ad: - A háromszögből való kitörést irányát minden esetben meg lehet mondani - A háromszögből való kitörés időpontját (zónát) előre meg lehet határozni - A háromszög minden esetben egy utolsó előtti alakzat egy adott trendszinten - A hagyományos TA szerinti fals kitöréseket előre lehet jelezni Ennek feltétele csupán a hsz megfelelő megrajzolásában és egy kis tudásban rejlik.....
Az én képemen 984nél van, alatta van most is.. bár nekem mindegy, a háromszögből kilépve vártam nagyobb elmozdulást, az meglett. Lefele várom mert hetes doji múlt hétről és 13Król lepattanás, és Elliott is azt mutatja. Ettől a nép akarata győzhet. Abban nem kereskedem, csak leírom amit én gondolok, mert sok embert érdekel DAX.
nem is igazi büfi, aki nem csinált már ilyet :D Hány ilyen szarom volt nekem is, erste telós app is sokszor betette a kaput az automatikus számjavításokkal :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!