Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bubu, ha nyugatot látod letörni és beírod megköszönöm, nem lesz időm figyelgetni mindent.
Buxban 500fölött megvolt a jobb váll magasság. Időben nyúlhatna el itt egy kis oldalazás, de ha nem úgy is jó.
Június elején jönnek adósság plafon adatok.Az még meleg lehet. Érződik a feszkó a piacon. Én már lezártam a bux shortot egyébként, most nincs pozim, várok 34Król felpattanva
tényleg nincs annyi :-)) 300 k felett akkor voltam mikor először szakadtunk be 34.200 ról...én meg ráöntöttem 34.000 -re 300 kt. ..meg még lefele is ráadtam picit..
akkor mentünk le 31.600 -ig.
34600ig belefér a jobb, váll. De ezt nem kell feltétlen kivárni. Ki lehet lépni a shortból, és visszanyitni ha újra esik például. nem kell 5-600pont emelkedési lehetőséget végigvárni jó shortban.
Én is egy ilyen fej-váll -ra számítok egyébként... de irtó nehezen akar lefelé menni...
SP meg nem bír esni egyszerűen..mint Januárban, Februárban...csak az emelkedést ismerik.
szóval idegőrlő...
Kedves Határidős spekuláns kollégáim!
Jól haladnak a dolgok Buxban minden terv szerint.
link
Ki volt rajzolva előre spekuláns kolléágának
link
Fentről fordult kis fej-vállal, azt letörve impulzust kapott az esés, tegnap 34Knál naposon támasz zónába ért. Ott is szóltam 34050nél., Most jobb váll jön vissza.. Így azt feltételezzük, az lesz. Ha jobb vállat meghaladja impulzussal fel véletlen (nem ezt várjuk), akkor felülírja fej-váll elképzelést. Fej váll nyakvonal 34K zóna alatt. Most én kevesebbet leszek, rámtört a jó idő, és vár a sok dolog kint a szabadban, az életben, a gyerekeimmel.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!