"Az egyéb érdekeltek
Az egyéb érdekeltek azok a személyek, akiknek a jogára vagy a jogos
érdekére a büntetőeljárásban hozott határozat közvetlen hatással lehet
(pl. a házkutatás elszenvedője). A Be. egy esetet külön ki is emel: ha
az eljárás olyan bűncselekmény miatt folyik, amellyel kapcsolatban
elkobzásnak, illetőleg vagyonelkobzásnak van helye, annak az egyéb
érdekeltnek a jogaira, aki az elkobozható, illetőleg az olyan dolog
tulajdonosa, amelyre vagyonelkobzás rendelhető el, a sértett jogai az
irányadók." https://buntetojog.info/a-buntetoeljaras-szereploi/
Azért én ebben nem vagyok olyan biztos... Vannak olyanok, akiknek nagyon sok pénze úszott el...százalékosan is, és forintosítva is... Amikor olyan világ van, hogy 1000 forintért is képesek sok mindenre...bármi lehet...
Senki nem fogja bántani. Ez egy ilyen ország és ilyen nép. Te is én is megalkuvók vagyunk. MNB ügyben szerinted fog valaki ülni? Nem, Schadl 250M-t keres miközben felfüggesztett. Miről beszélünk? Ez az ország a bűnözők menyországa.
Engedd el. Ezt az ügyet (is) eltussolta a kormány. Hamarosan elévül és Májerbálintka vissza is jöhet Baliról egy újabb céget építeni. Kósaelvtársat talán a lengyeleg seggberakhatják, de szerintem az is vígan éli az életét.
"Kié a Multi Shoot?A Multi Shoot Zrt-t 2017-ben Tűzkő Nándor alapította. Tűzkő, akire az „Orbán-család nőgyógyászaként” is szokás hivatkozni, a Szent Margit Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosa, aki közben több állami tulajdonú cégben is szerepet vállal. 2020-ban felügyelőbizottsági tag lett négy, állami tulajdonba került meddőségi centrumban is, írta a Direkt36."
Tűzkő Nándor nevét nem felejtjük el, ugye? https://444.hu/2026/01/27/a-miniszterelnok-testvere-vagyok-dicsekedett-orban-aron-a-fegyverbeszerzesi-targyalasokon-melyeket-egy-volt-kgb-s-kem-szervezett?appView=1
Röviden, őszintén:🔸 Az ügy nem rólad szól elsősorban, hanem egy nagyobb jogsértésről🔸 Téged érintettként tartanak nyilván, nem károsultként🔸 A hatóság javította a korábbi hibáját🔸 Nem zárták le az ügyet, nem utasítottak el🔸 De a te személyes anyagi érdeked nem az eljárás központja"" chatgpt
Pár napja kaptam egy levelet ,ez állt benne: gyakorlatilag már nem is abban nyomoznak amiben én feljeletést tettem és nem tekintenek vagyoni érintetnek, de itt az egész:A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 411. §-a szerinti tiltott piacbefolyásolás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a fenti számon folyamatban lévő ügyben az alábbiakról tájékoztatom: Hatóságunk a korábbiakban tévesen arról tájékoztatta Önt, hogy az eljárásban vagyoni érdekeltnek minősül, ugyanis az eljárásban Ön nem vagyoni érdekeltnek, hanem egyéb érdekeltnek minősül. Ennélfogva Ön jogosult arra, hogy - az Önt érintő körben bizonyítékot terjesszen elő, indítványt és észrevételt tegyen, - a rendelkezési jogosultságával érintett dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot közvetlenül érintő eljárási cselekményen jelen legyen, - az Ön tulajdonát képező vagy rendelkezési joga alatt álló elkobozható, vagyonelkobzás alá eső, vagy lefoglalt dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot érintő kényszerintézkedés okát és ennek változását megismerje, - büntetőeljárási jogairól és kötelességeiről a bíróságtól, ügyészségtől és a nyomozó hatóságtól felvilágosítást kapjon, - az Önt érintő körben jogorvoslattal éljen, - az eljárás ügyiratait - a büntetőeljárási törvényben meghatározott kivételekkel - az Önt érintő körben megismerje, - segítő közreműködését vegye igénybe
Van-e félelem Majer Bálintban vagy Kósa Gáborban, hogy egyszer összefut egy befektetővel és az felismeri, majd megállítja , hogy mi újság az Ott-one-os pénzemmel! Korábban már írtam ,hogy fiatalok ezek még ahhoz, hogy elkerüljék ezt az élethelyzetet!!!! Azért pucoltak el külföldre.......de kicsi a világ!
OTTone