Feltehetően jön egy szakmai befektető, és hozza a piacot is! Remelem elég lesz, hogy ellépjünk 200 ról, már tök kínos, hogy nullát erő cégek tőzsdei értéke magasabb, mint az ott1-é.
Jaj meg ketto napunk lesz a talalgatasra! Mint mindig most is pozitiv vagyok. Azert a cegben rejlo potencialt szerintem mar nem csak mi kisreszvenyesek vettuk eszre. A titkos minositesek beszerzese pedig megerositett ebben.
"A 2.verziónál meg kétlem,hogy füge lenne..pláne egész napos." Ez alap az egész napos felfüggesztés, hír után bármikor vissza engedhetik. Ha nap közben megjön, vissza is fogják engedni.-
Arra senkisem gondol,hogy nem csak egy bejelentés lesz? Pl. A nyilvános bevezetéssel kapcsolatban, ki fog nagymértékben jegyezni. Mire kell a zsé. Drón. Orvosi felhasználás a távoktatásban. A telefonos kütyüjük piacra dobása. Csak párat soroltam fel. Simán eltudom képzelni a több felvonásos bejeletési verziót is. A lényeg, hogy nagyon ütös legyen!!!!
Beolvasztásnál nem csak az ott1 lenne fügézve. A 2.verziónál meg kétlem,hogy füge lenne..pláne egész napos. Pozítiv hír lesz..és reméljük végre az árfolyam is lereagálja.
Pozitívan szoktam gondolkodni, de félelmeim vannak. Egyik jó a másik rossz! A jó, hogy esetleg más részvényt beolvaszt. Ugyebár pl.: EST-nél van egy titokzatos befektető, Nord is vár valami lépésre, Nutex pedig. na az is ott van :-) Rossz, hogy jelenlegi tulajok közül valaki kiszáll. Pontosabban "legálisan" nincs részesedésük, de mondjuk IT tagság lemondás, mostanság negatívan értendően nagy divat!
Szerintem sem nagy értékű szerződés lesz, hiszen eddig sem csináltam fügét még sok 100 milliós megrendeléskor sem. Sokkal inkább várok valamilyen tulajdonosi vagy éppen nagy partneri együttműködést. Ez utóbbi még jobb is lehet, mint valami egyszeri nagy megrendés. Perszetől még nagy értékű megrendelés is jöhet, nem lesz ellenemre ..😄
OTTone