De az se lépne meg,ha nem menne lényegesen semerre. Mostanában hatástalan volt minden hír,pedig csak jók voltak, mégis a +10%-os realizáló napizókon nem tudtunk túljutni egyszer sem.
Nem jellemző (talán nem is volt még az OTT történetben) egész napos felfüggesztés. Az eddigi megrendelések, üzletkötések alkalmával nem nagyon volt füge kérelem. Sztem most is más lesz. Én inkább vmi befektetőt várok. Nem kéne a Lölö, mert mostanság sehol nem lett a név hallatán se nagy up,se tartós ,komoly elmozdulás. Ha mégis,akkor legalább 10szerezzen innen! :D De sztem nem a Mészi lesz. :)) Viszont nyakunkon a jegyzés, ezzel lesz összefüggésben inkább. Szvsz.
Egye a penész a befektetőket hétfőig, jó a taktika, a setben egy 3 millás eladás plusz 20%-t ért, remélem legalább három millás cucc lesz és akkor kedden biztos a függesztéssel nyitunk!
Szerintem nem lesz egész nap füge. Kedden a 4ig is egész napra kért felfüggesztést, délelőtt kirakták a hírt, és vissza is állt a kereskedés. Szerintem itt is ez lesz hétfőn, azaz érdemes lesz résen lenni!
Ezt elég szépen összefoglaltad, és az a legszebb az egészben, hogy ezek bármelyike szóbajöhet. De az is lehet, hogy valami olyan hír, amire még nem is számítunk. Például a 700 milliós szerződést a horvát parnerrel se sejtettük.
Amint nálunk (ott1- nél) jön egy bejelentés, egy napra rá a 4ig is elsüt egy SET-féle semmilyen hírt és rögtön elszaladnak az érdeklődök! Ez 4x fordult elő! Én 4ig emelkedést várok, mert már pesszimistává váltam. :( Jó hétvégét és remek keddet kívánok ennek ellenére magunknak!
OTTone