Ez nem is az. Ez egy tartalommal megtölöttt speki papír :D Beindult az őszi zuhé, SET után Est, felkészül Ottóka. Utána meg reméljük ismét rákacsintunk a 300-ra.
Mi van ezzel a részvénnyel? Pár hónapja még 290-300 körül kereskedtem vele. Volt az a nagy megrendelés az arabokkal, a kolumbiai? szál, meg a NER-es hátszél, most meg zuhan. Valaki nagy tulaj eldöntötte, hogy eladja az összeset?
Szerintem meg egesz egyszeruen a helyere teszi a piac a papirt. Kellett kb fel ev,mire raeszmeltek sokan,h egy kakaduval megjelent foto nem er meg otszorozest,teljesen durvan tulhypolt arfolyamot eredmenyezett,amit semmi azota kijott hir sem tudott megindokolni.
Mar irtam regebben is kb 5x tularazott a papir ezt 300ft-os arfolyamnal irtam.Megjegyezve,hogy a jovokep itt is pozitiv. Ez a helyzet jelenleg varjuk a Q2 jelentest.
akkor te is a guruk közé tartozik, akik 9 éve megmondták :) most az Opus topikban manopi a megmondó, mert ő séta mosoly, csak közben egyszer totál elvesztette a pénzét a 3 Ft-ra eséssel, s csak annyi történt, hogy ezt a céget nézte ki ML, mondhatni marha nagy szerencséjére visszajött a pénz. Na ez nem tudás Persze a tőzsdéhez kell szerencse is, ezt tudjuk.
OTTone