foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
Igen de sok az irigy! Vegyen még fullosabbat drágábbat! Azt sem értem miért várjak el hogy ossza szét adakozzon? Ez az ő bevétele gondolom mikor gyerekként lehet evett volna egy csokit senki nem ment oda tessék!
ki ez a f ....kalap gyerek? ki irigykedik Szoboszlai luxizására? olyan autót vesz amilyet akar, olyan ruhában jár amilyenben akar! Piaci alapon kereste a rávalót, egy nemzetközileg is elég magas szinten jegyzett klubbnál kötött szerződéssel! . lölö(ov), tiborc, mato, rogán, lázár, jászai, szijj, garancsi? ezek hogy szerezték a vagyonukat? na ezeknél kellene kotorásznia ennek a szerencsétlen balfacnak!
én láttam -ezeket a srácokat 86 ota is-simán jobbak de főleg -szivüket is oda rakják-és utolso pillanatig mennek.tehát ez maradt az utolso hogy valaha is kijussunk-mert már nemsok vb lesz.
én azt mondom nagyon sok tehetséges roma van tessék őket is legalább 3-4 et a kezdőcsapatba és vagy 7-8 at a csapatba -csak ők huzhatják ki ezt a mélyrepülést ami 1986 ota van. ezt azért irom mert volt roma magyar csapatunk és jobbak voltak mint mint a válogatottunk.mindenki nézzen utána kik voltak és vannak.
Sajnálom a fiúkat. Objektíven nézve, talán már tart ott a magyar csapat, hogy egy 48 csapatos vicc VBn odaer a 48 közé kis szerencsével. Nos ez a szerencse ide -oda pattogott az egész selejtező sorozat alatt és sajnos a végén nem nekünk kedvezett. Végig érezhető volt , hogy ez egy 3 esélyes meccs. Szerintem ez most szép volt fiúk. Nehéz lesz elfelejteni, de amit most elvett később visszaadja a sors.
Én átéltem a 86os VBre kijutást nyolcadikos voltam. Láttam a fiatal Détárit, faterék vittek kettős rangadókra Nyilasi ,Honvéd, Mezey, a trafikokban voltak matricák ezeket gyűjtöttük. Puskással egyszer találkoztam akkor már nyilván öreg volt. De ezt a fájdalmat amit a 6-0 után éreztünk ezt tegnap este éreztem újra. Szegény srácok, gyerekek, családok akik kimentek, utaztak..borzalom bazdmeg. Jó, vol 97ben a 7-1 a jugok ellen de akkor akkora szarban volt a magyar foci hogy senki nem lepődött meg. hagyjuk.
Hej pedig majdnem megettünk a pótselejtek közt versenyezni a 48 közé jutásért. Talán ha a szerre tett vezér semmit nem költött volna eüre oktatasra mávra meg egyéb kormányfeladatokra hanem a fociba tolja kihuzzuk azt az utolsó percet. Na sebaj még nem késő árirányítani, lesz még meccs.
Szuper objektív összefoglaló savanyú szájízzel vagyunk! Én plusz Dibuszt is megrovom sosem jött ki! Szappanost sem láttam sisem védeni lehet jobb lett volna? Jobbak voltunk sokkal csak ugye 75 perc tol mintha adtunk volna kis teret hogy a banga egyszerű ivelgetos játékukat nyomhassák és az a 2 csere minek?!?! Ne felejtsük Irben bíró is velük volt Pótselejtező meg ki tudja lehet akkor sírnánk fájdalmasabb lenne
Arra én is! Mekkora blama volt mint kb tegnap esti, ej minek cserélni zöldfülű t egy duplát érő tétmeccsen meg a Dibusz egyszer nem láttam kifutni! Szalai vicc gyenge. Anno NSZK 2-3 meg politika volt hisz előtte agyonvertuk őket 8-1 Legjobb játékos Kocsis volt nem am a Puskás! Azt Törőcsik meg volt egy pufok a Bácsi Sanyi hiába volt ute mezben mind2 de legjobbak voltak!
Az én apám az 1954-es berni 2:3-as vb-döntőre volt ideges. De arra nem emlékszem, mert akkor még meg sem születtem. Tegnap a válogatott simán hozta ugyanezt a 2:3-at ... a selejtező zárómérkőzésén.
o1g-nek vb-t kellene rendezni (még ha ország beledöglik is) Akkor alanyi jogon ott vagyunk, különben a büdös életben soha 😃😃 Szánalom ez az egész szutyok sport ,csányival az élen!!!! Basszus, és a világ pénzét elbasszák erre!!!😲😲
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast